no
no
sv
en

FRONT.COMPANY_PROFILE.VACANCIES-UPPER

Økland & Co

Økland har siden oppstarten i 1973 vokst seg til å bli det ledende advokatkontoret på Romerike. De siste 10 årene har vi hatt en omfattende vekst og teller nå 45 medarbeidere og av disse er 33 advokater og advokatfullmektiger.


Vår plassering på Lillestrøm har gitt oss verdifull lokal kunnskap og gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner for de aktører som ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling i hele Romerike. Vi setter vår stolthet i å kjenne våre kunders hverdag og er opptatt av å levere godt i forhold til de utfordringer de til enhver tid står overfor.


Vi er en kunnskapsbedrift og det er gjennom bruken av denne kunnskapen vi skaper verdier for våre kunder. Vår ekspertise ligger innenfor virksomhetsområdene fast eiendom, entreprise, selskapsrett, arbeidsrett, avtalerett og bobehandling. I tillegg har våre advokater også bred erfaring innen privatrett.


Firmaets lange tradisjon og stabilitet har gitt oss betydelig tillit, både i og utenfor rettsapparatet. Dette, kombinert med vår lange erfaring, gjør oss i stand til å løse mange typer oppdrag og gir en trygghet for våre kunder.


I tillegg til vårt hovedkontor i Lillestrøm, har vi avdelingskontorer i Oslo, Sørumsand og på Eidsvoll. Våre advokater påtar seg oppdrag fra hele landet for å både private og offentlige aktører. Vi er en del av International Lawyers Network (ILN), et internasjonalt nettverk av advokatfirmaer med spesialkompetanse innen forretningsjus.

4 FRONT.COMPANY_PROFILE.OFFICES
46 FRONT.COMPANY_PROFILE.EMPLOYEES