Lillestrøm, Norge

Advokater/advokatfullmektiger

Advokatfirmaet Økland søker dyktige advokater og advokatfullmektiger – er vi din neste arbeidsplass?
Søk snarest
16.07.2024

Advokatfirmaet Økland har røtter tilbake til 1973. Vårt satsningsområde er forretningsjus med hovedvekt på fast eiendom, entreprise, selskapsrett, transaksjoner, arbeidsrett, kontraktsrett og insolvens. Firmaet består i dag av over 30 advokater og ansatte. Flere av våre medarbeidere har erfaring fra næringslivet, domstolene eller offentlig forvaltning, og to har møterett for Høyesterett. Som en forvalter av tillit må vi jobbe både tverrfaglig, og i team med klienten i fokus slik at de alltid får tilgang til de beste hodene.


Vi har behov for å styrke våre team innen fast eiendom, entreprise og insolvens. Vi søker etter dyktige advokater/advokatfullmektiger, men også nyutdannede kandidater med gode faglige resultater oppfordres til å søke. Våre ansatte blir en del av et tverrfaglig fagmiljø med høy grad av kompetansedeling.


Hvem ser vi etter?

Vi ser etter advokater/advokatfullmektiger med gode faglige resultater, og et godt juridisk skjønn. Du må være nysgjerrig og oppsøkende, og ha evnen til å tenke kommersielt og drive prosesser fremover. Du må ha gode samarbeidsegenskaper, og evne til å skape relasjoner både internt og eksternt.


Du er selvstendig, strukturert og løsningsorientert. Som advokat/advokatfullmektig må du ha gode analytiske evner, og kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.


Dette kan du forvente av oss:

  • Et fagmiljø med spisset kompetanse
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver med gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Erfaren advokat/partner som følger deg tett opp               
  • Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med tverrfaglig kompetanse
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode muligheter for videre karriere


Hvorfor velge Økland?

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Lillestrøm, kun en kort togtur unna Oslo. Hos oss vil du bli en del av et team med helstøpte, kompetente, engasjerte og hyggelige medarbeidere. Vi er et godt team med motiverte medarbeidere som setter stor pris på et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde og spennende faglige diskusjoner. Firmaet har en spennende og fremtidsrettet strategi som innebærer at vi skal vokse. Vil du bli en del av denne reisen?


Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Audun L. Bollerud







Advokatfirmaet Økland