Lillestrøm

Advokatfullmektig/advokat

Vil du være en del av et fremgangsrikt team?
FRONT.POSITION.ONGOING

Vi søker flere advokatfullmektiger og advokater til vårt kontor i Lillestrøm


Advokatfirmaet Økland & Co DA er i stor vekst. Vi er Romerikes største advokatfirma og omsatte i 2021 for over kr 80 millioner. Romerike er den raskest voksende regionen i Norge, og oppdragene er mange. Vi har derfor behov for flere advokatfullmektiger og advokater for å styrke laget!


Vi ser etter deg som har lyst til å følge et selskap i vekst og kaste deg ut i mange, ulike problemstillinger og prosjekter. Våre satsningsområder er fast eiendom, entreprise, selskapsrett, transaksjoner, kontraktsrett, offentlige anskaffelser og konkurranserett. Vi jobber også med restrukturering, bobehandling, arbeidsrett, avtalerett og privatrett. Har du særlig interesse for forretningsjus og eiendomsrett er det positivt, men vi ser primært etter folk som har stor arbeidskapasitet og evner godt å arbeide selvstendig.


Hos oss er det rom for å utvikle seg faglig, få lære av et dyktig team og bidra med ditt! For oss i Økland er det også et mål å gi våre fullmektiger bred prosedyreerfaring og bidra til at veien til advokatbevilling er lærerik og effektiv.


Send oss din søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift. Vi behandler søknader fortløpende. Nærmere opplysninger ved henvendelse til daglig leder Audun L. Bollerud på tlf. 64 84 60 60.


Les mer på oklandco.no

Økland & Co

Økland har siden oppstarten i 1973 vokst seg til å bli det ledende advokatkontoret på Romerike. De siste 10 årene har vi hatt en omfattende vekst og teller nå 45 medarbeidere og av disse er 33 advokater og advokatfullmektiger.


Vår plassering på Lillestrøm har gitt oss verdifull lokal kunnskap og gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner for de aktører som ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling i hele Romerike. Vi setter vår stolthet i å kjenne våre kunders hverdag og er opptatt av å levere godt i forhold til de utfordringer de til enhver tid står overfor.


Vi er en kunnskapsbedrift og det er gjennom bruken av denne kunnskapen vi skaper verdier for våre kunder. Vår ekspertise ligger innenfor virksomhetsområdene fast eiendom, entreprise, selskapsrett, arbeidsrett, avtalerett og bobehandling. I tillegg har våre advokater også bred erfaring innen privatrett.


Firmaets lange tradisjon og stabilitet har gitt oss betydelig tillit, både i og utenfor rettsapparatet. Dette, kombinert med vår lange erfaring, gjør oss i stand til å løse mange typer oppdrag og gir en trygghet for våre kunder.


I tillegg til vårt hovedkontor i Lillestrøm, har vi avdelingskontorer i Oslo, Sørumsand og på Eidsvoll. Våre advokater påtar seg oppdrag fra hele landet for å både private og offentlige aktører. Vi er en del av International Lawyers Network (ILN), et internasjonalt nettverk av advokatfirmaer med spesialkompetanse innen forretningsjus.