Lillestrøm

Advokater med erfaring innenfor skatterett

Vil du være en del av et fremgangsrikt team?
FRONT.POSITION.ONGOING

Romerike er den raskest voksende regionen i Norge, og oppdragene er mange. Advokatfirmaet Økland & Co DA er Romerike sitt største advokatfirma og er i stor vekst. For å styrke laget trenger vi nå flere dyktige advokater.

Vi søker spesielt etter advokater med erfaring og særlig interesse for skatterett. Har du har lyst til å bli en del av et selskap med et sterkt fagmiljø, kaste deg ut i mange ulike problemstillinger og prosjekter og ikke minst jobbe med hyggelig kollegaer, da er vi stedet for deg.

 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Solid fagkunnskap og gode karakterer.
  • Særlig interesse for de skatterettslige områdene.
  • Evne til å jobbe resultatorientert, selvstendig og i team.
  • Omgjengelig og med evne til å lede mindre erfarne medarbeidere.


Våre satsningsområder er fast eiendom, entreprise, selskapsrett, transaksjoner, kontraktsrett, offentlige anskaffelser og konkurranserett. Vi jobber også med restrukturering, bobehandling, arbeidsrett, avtalerett og privatrett.

 

Hos oss får du muligheten til å utvikle deg faglig, få lære av et dyktig team og bidra med din kompetanse.


Send oss din søknad med CV, kopi av vitnemål/karakterutskrift og attester.

Nærmere opplysninger ved henvendelse til daglig leder Audun L. Bollerud på tlf. 64 84 60 60.


Les mer om oss på oklandco.no

Økland & Co

Økland har siden oppstarten i 1973 vokst seg til å bli det ledende advokatkontoret på Romerike. De siste 10 årene har vi hatt en omfattende vekst og teller nå 45 medarbeidere og av disse er 33 advokater og advokatfullmektiger.


Vår plassering på Lillestrøm har gitt oss verdifull lokal kunnskap og gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner for de aktører som ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling i hele Romerike. Vi setter vår stolthet i å kjenne våre kunders hverdag og er opptatt av å levere godt i forhold til de utfordringer de til enhver tid står overfor.


Vi er en kunnskapsbedrift og det er gjennom bruken av denne kunnskapen vi skaper verdier for våre kunder. Vår ekspertise ligger innenfor virksomhetsområdene fast eiendom, entreprise, selskapsrett, arbeidsrett, avtalerett og bobehandling. I tillegg har våre advokater også bred erfaring innen privatrett.


Firmaets lange tradisjon og stabilitet har gitt oss betydelig tillit, både i og utenfor rettsapparatet. Dette, kombinert med vår lange erfaring, gjør oss i stand til å løse mange typer oppdrag og gir en trygghet for våre kunder.


I tillegg til vårt hovedkontor i Lillestrøm, har vi avdelingskontorer i Oslo, Sørumsand og på Eidsvoll. Våre advokater påtar seg oppdrag fra hele landet for å både private og offentlige aktører. Vi er en del av International Lawyers Network (ILN), et internasjonalt nettverk av advokatfirmaer med spesialkompetanse innen forretningsjus.