no
no
en

Dr.techn. Olav Olsen

KOMPETANSE - VERDISKAPING - ENGASJEMENT
Rådgivende ingeniører innenfor fagområdene konstruksjonsteknikk, marinteknikk, geoteknikk og hydrologi.

Nøkkeltall

1962
Oppstartsår
115
Antall ansatte
2
Kontorer

Er du vår nye kollega?

Vi satser på våre medarbeidere
Hver ansatt har sin egen kompetanseplan og ser på kursing og kompetanseheving som en investering!
Treningsstøtte
Et godt arbeidsmiljø avhenger av friske og glade medarbeidere. Hos oss får du støtte til ulike fysiske aktiveteter og vi har bedriftsidrettslag innenfor flere grener av idretten.
Gode betingelser
Gode lønns- og ansettelsesbetingelser, sosiale og fagsosiale arrangementer, studieturer, fellesturer, bedriftsidrett og mye mer.

Ledige stillinger

Om oss

Dr.techn. Olav Olsen AS ble grunnlagt i 1962 av Olav Olsen. Han var kjent for sitt skarpe hode og teorien: «Kontinuerlige skall»® I korte trekk kan man si at selskapet ble etablert på hans doktoravhandling om skallkonstruksjoner i betong.


Dr.techn. Olav Olsen AS er rådgivende ingeniører innenfor fagområdene konstruksjonsteknikk, marinteknikk, geoteknikk og hydrologi. Oppdragsmengden er i hovedsak knyttet til alle typer bygg, samferdsel, industri og havner, dammer, marine og offshore konstruksjoner, inkludert havbruk og fornybar energi. Vi jobber med alle faser av et prosjekt, som konseptstudier, detaljprosjektering, verifikasjon, oppfølging i byggefase, tilstandsvurderinger, levetidsforlengelser, ombygging og rehabilitering.


For å styrke våre internasjonale muligheter og for å få støtte til videreutvikling i Norge, ble vi i 2020 ble vi en del av franske Artelia Group, som har over 6100 ansatte med aktivitet i over 40 land, se mer på arteliagroup.com