Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Lysaker, Norge
Trondheim, Norge

Senior miljørådgivere

Vår miljøseksjon består idag av seks engasjerte rådgivere med bakgrunn i miljø- og hydrogeologi, miljøtoksikologi, forurensningsbiologi, marinbiologi og ferskvannsøkologi. Vi trenger flere folk!
08.07.2024

Vi søker etter erfarne miljørådgivere til våre kontorer på Lysaker eller i Trondheim.


Kom og bli en del av oss! Dr.techn. Olav Olsen er et av Norges sterkeste tverrfaglige rådgivermiljøer, og en stadig økende oppdragsmengde gjør at vi nå søker flere miljørådgivere med erfaring. Kanskje er det deg? Hos oss får du muligheten til å jobbe med spennende prosjekter i en miljøseksjon i vekst, sammen med engasjerte kolleger. Vi ser etter deg som har et brennende engasjement for faget ditt og som ønsker å bidra med å sette miljø, klima og bærekraft i fokus i våre oppdrag. Hos oss vil du få et betydelig ansvar. Til gjengjeld vil du få stor frihet og muligheter til å påvirke egen arbeidshverdag og videre faglig utvikling.


Vi søker deg som har:     

  • Relevant miljøfaglig utdannelse fra universitet eller høyskole
  • Minst 5 års relevant arbeidserfaring      
  • Et sterkt engasjement for faget ditt     
  • Gode kommunikasjons- og relasjonsegenskaper og som samarbeider godt med andre      
  • Et ønske om å bidra i utviklingen av vår miljøseksjon, både faglig og sosialt


Avhengig av kvalifikasjoner vil du bl.a. kunne jobbe med følgende oppgaver:

  • Planlegging og gjennomføring av miljøtekniske grunnundersøkelser, på land og i sjø      
  • Utarbeidelse av tiltaksplaner, risikovurderinger, massehåndteringsplaner og miljøoppfølgingsplaner      
  • Løse utfordringer knyttet til forurensning, massehåndtering, deponier og avfall i små og store oppdrag     
  • Bistå med søknadsprosesser og oppfølging mot miljømyndighetene      
  • Miljø- og ombrukskartlegging av bygg      
  • Klimagassregnskap, LCA, BREEAM     
  • Miljøledelse      
  • Oppdragsledelse og -oppfølging


Vi kan tilby deg:

  • Faglig og personlig utvikling gjennom utfordrende problemstillinger i prosjekter og deltakelse på relevante fagseminarer og kurs     
  • Konkurransedyktig lønn og svært gode ferie-, pensjons- og forsikringsordninger   
  • Et godt arbeidsmiljø med mange fellesarrangementer og turer, samt et omfattende bedriftsidrettstilbud


Vår miljøseksjon er i vekst og består av seks engasjerte rådgivere med bakgrunn i miljø- og hydrogeologi, miljøtoksikologi,forurensningsbiologi, marinbiologi og ferskvannsøkologi. Våre miljørådgivere er lokaliserte i Trondheim og på Lysaker og jobber tett sammen i oppdragene våre. Arbeidssted kan da enten være i Trondheim, hvor vi holder til i moderne lokaler på Pirsenteret, eller på Lysaker, hvor vi i august 2024 flytter inn i flotte lokaler rett ved Lysaker Torg.


Er du den rette personen for oss? Send oss din CV sammen med noen ord om hvorfor du ønsker å jobbe hos Dr.techn. Olav Olsen. Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende.


Spørsmål om stillingen kan rettes til Hege Mentzoni Grønning, seksjonsleder miljøteknologi, hmg@olavolsen.no/906 38 963, eller Erik B. Holm, Direktør teknologi og bærekraft, ebh@olavolsen.no/412 10 295. 

Fordeler hos oss

Vi satser på våre medarbeidere
Hver ansatt har sin egen kompetanseplan og ser på kursing og kompetanseheving som en investering!
Treningsstøtte
Et godt arbeidsmiljø avhenger av friske og glade medarbeidere. Hos oss får du støtte til ulike fysiske aktiviteter og vi har bedriftsidrettslag innenfor flere grener av idretten.
Gode betingelser
Gode lønns- og ansettelsesbetingelser, sosiale og fagsosiale arrangementer, studieturer, fellesturer, bedriftsidrett og mye mer.
Sterkt fagmiljø
Vi representerer et av landets største og sterkeste miljøer innenfor våre fagområder med ansatte med høy utdanning og kompetanse og med variert og solid erfaring. Vi "spiller hverandre gode" ved å dele kunnskap og utfordre hverandre. Er du nyutdannet blir du godt ivaretatt av dyktige kollegaer.
Vårt samfunnsansvar
Vi ønsker å være en rådgiverbedrift som bidrar til samfunnet med gode og bærekraftige løsninger som ivaretar miljøet og menneskene som lever i det gjennom. Stikkord er riktig og redusert materialbruk, og effektive byggeprosesser. Innenfor fornybar energi er vi blant de ledende kompetansemiljøer internasjonalt når det gjelder flytende havvind.
Spennende og utfordrende prosjekter
Utfordringene du som ansatt hos oss møter spenner fra teoritunge og kompliserte analyser og prosjekterings-oppgaver til oppdrag der man må finne praktiske og trygge løsninger i tett samarbeid med arkitekter, andre rådgivere, entreprenører og sluttkunder.

Dr.techn. Olav Olsen

Dr.techn. Olav Olsen AS ble grunnlagt i 1962 av Olav Olsen. Han var kjent for sitt skarpe hode og sin doktoravhandling om skallkonstruksjoner i betong. 


Vi er rådgivende ingeniører med solid renommé innenfor fagområdene konstruksjonsteknikk, marinteknikk, geoteknikk, miljøledelse, miljøgeologi, hydrologi, energi og miljøteknikk og VVS/VA og teller idag rundt 150 ansatte. Oppdragsmengden er i hovedsak knyttet til alle typer bygg, samferdsel, industri og havner, dammer, marine og offshore konstruksjoner, inkludert havbruk og fornybar energi.


Vi jobber med alle faser av et prosjekt, fra konseptstudier til detaljprosjektering og oppfølging i byggefasen, inkludert tilstandsvurderinger, levetidsforlengelser, ombygging og rehabilitering.

 

Høsten 2020 ble Dr. techn. Olav Olsen en del av Artelia Group, et ingeniørselskap med tilstedeværelse i 40 land, over 8000 ansatte og hovedkontor i Frankrike. Vi har i dag kontorer på Lysaker, i Trondheim og i Ålesund. Som en naturlig videre utvikling ble det velrenommerte selskapet Engenius en del av Olav Olsens utvidede tjenestetilbud innen VVS/VA, Miljø- og Energiteknikk fra høsten 2023.


Les mer om Artelia Group her:  arteliagroup.com