Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Internships Bergen 2024

Oslo Economics søker kandidater til internships
14.04.2024

Vil du bli bedre kjent med et av landets ledende miljøer innenfor økonomisk rådgivning? Vi søker etter én til to kandidater til internships i Bergen sommeren 2024.

Oslo Economics tilbyr økonomiske analyser og gir råd til bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Våre analyser gir innsikt i komplekse problemstillinger og gir kundene grunnlag for å treffe gode beslutninger.

Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder og knytter denne kunnskapen til våre kunders omgivelser. Vi arbeider innenfor de fleste sektorer og bransjer, som for eksempel helse og legemidler, klima og miljø, samferdsel, offentlig forvaltning, energi, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media. Vi ønsker å bli bedre kjent med spennende kandidater og ser etter interns for sommeren 2024.


  • Har du spesialisering innen samfunnsøkonomi, eller er du interessert i hvordan samfunnet formes?
  • Har du gode akademiske resultater?
  • Har du gode skriftlige og muntlige formuleringsevner?
  • Vil du bli kjent med et ledende fagmiljø?


Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Søkere som forventes å være ferdige med studiene i løpet av 2025 eller 2026 vil bli prioritert. Som intern i Oslo Economics vil du få mulighet til å jobbe med dagsaktuelle og faglig interessante problemstillinger.

Vi arbeider hardt for å ta vare på et godt arbeidsmiljø som tiltrekker seg de beste hodene. Vi er et relativt ungt miljø med engasjerte medarbeidere. Internshipet gjennomføres i våre trivelige lokaler sentralt i Bergen.

Vi ber om at alle søkere sender søknadstekst, CV, vitnemål fra videregående og karakterutskrift fra universitet eller høyskole.

Søknadsfrist er søndag 14. april 2024.

Oslo Economics