Send oss en åpen søknad

Jobb i Oslo Economics
Løpende

Oslo Economics er et av landets ledende miljøer innenfor samfunnsøkonomisk rådgivning. Muligheter til å jobbe med dagsaktuelle og faglig interessante problemstillinger er stikkord for vår arbeidshverdag. Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder, og vi kan tilby et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø.


Vi har den nødvendige erfaringen for å knytte fagkunnskap til våre kunders omgivelser. Vi gjennomfører oppdrag innenfor områder som konkurranse- og næringsøkonomi, helse og legemidler, samferdsel, kultur og idrett, tele og media, offentlig forvaltning, energi, IT og næringsmiddelindustri.


Kort sagt gir våre analyser grunnlag for gode beslutninger, og vi gir råd til både myndigheter, bedrifter og organisasjoner. Problemstillingene vi jobber med ligger ofte i skjæringspunktet mellom marked og politikk. Vi er en perfekt arbeidsplass for økonomer som er interesserte i hvordan samfunnet formes. Vi er interesserte i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Mye ansvar fra første dag er en selvfølge.


Vi arbeider hardt for å ta vare på et godt arbeidsmiljø som tiltrekker seg de beste hodene. Kontinuerlig læring og utvikling for hver medarbeider er svært viktig for oss. Vi er et relativt ungt miljø med engasjerte medarbeidere. Oslo Economics holder til i trivelige lokaler sentralt i Oslo.


Vi opplever sterk vekst og vil gjerne høre fra økonomer som vil bidra til å styrke vårt fagmiljø. Ønsker du å søke jobb hos oss, kan du når som helst sende oss en åpen søknad sammen med CV, vitnemål og karakterutskrifter, samt eventuell annen dokumentasjon.

Oslo Economics