Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Faste stillinger 2023

Oslo Economics søker engasjerte økonomer
11.09.2022

Oslo Economics er i sterk vekst, og vi vil derfor gjerne høre fra dyktige økonomer som kan bli en del av vårt team. Som konsulent i Oslo Economics får du mulighet til å jobbe med viktige samfunnsspørsmål i et ledende fagmiljø.

Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder og knytter denne kunnskapen til våre kunders omgivelser. Vi arbeider innenfor de fleste sektorer og bransjer, som for eksempel helse og legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, energi, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media.

Analysene våre kan være et beslutningsgrunnlag for myndighetene, et informasjonsgrunnlag i rettslige prosesser, eller et grunnlag for interesseorganisasjoner som ønsker å forstå og påvirke sine rammebetingelser. Våre medarbeidere har svært høy faglig kompetanse, og vi har den nødvendige erfaringen for å forstå problemstillingene som oppstår i skjæringspunktet mellom marked og politikk.

Vi ser både etter kandidater med noen års arbeidserfaring, nyutdannede og snart ferdige kandidater. Vi ønsker faglig engasjerte økonomer med samfunnsinteresse, gjerne med akademisk bakgrunn innenfor samfunnsøkonomi. Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Du bør ha gode formuleringsevner og sterke resultater fra høyere økonomisk utdanning (MSc, PhD).

Vi ber om at alle søkere sender søknadstekst, CV, vitnemål fra videregående og karakterutskrift fra universitet eller høyskole.

Søknadsfrist er søndag 11. september 2022.

Oslo Economics