Hafjell, Norge

Resepsjonister

Elsker du å jobbe med mennesker?
Løpende

Pellestova Hotell har holdt dørene lukket siden påsken 2023 på grunn av en betydelig utbygging og totalrenovering. Vi har investert mye tid, krefter og ressurser i denne fornyelsen, og vi ser nå frem til å gjenåpne våre dører i ny drakt. Vi er på utkikk etter resepsjonister til et ungt og dynamisk team. Du vil være ansvarlig for å ønske gjester velkommen, håndtere deres reservasjoner, svare på spørsmål og sørge for at de får en uforglemmelig opplevelse under sitt opphold hos oss.


Vi søker både deltidsansatte og ekstrahjelper/ringevikarer. Ansvarsområder: - Ta imot gjester ved ankomst - Håndtere reservasjoner over telefon og e-post - Gi informasjon om fasiliteter, tjenester og lokale attraksjoner - Annet forefallende arbeid Kvalifikasjoner: - Utadvendt personlighet med sterke kommunikasjonsegenskaper - Evne til å jobbe under press uten at det går utover servicekvaliteten - Erfaring fra hotellresepsjon er et pluss men ikke et krav Hos oss vil du finne: - Et energisk team med høy arbeidsmoral - Konkurransedyktige lønnsvilkår - Mulighet for faglig utvikling Om Pellestova Hotell: Pellestova Hotell er kjent for sin varme atmosfære, fantastiske beliggenhet og høy standard. Med vår nyoppussede bygning håper vi å tiltrekke oss både nye og gamle gjester som søker en minneverdig opplevelse. Vi ser frem til din søknad!

Pellestova Hotell

Øverst på Hafjelltoppen, 970 m.o.h. – der veien stopper, ligger Pellestova Hotell Hafjell. Pellestova er et moderne fjellhotell – med direkte adkomst til høyfjellet. Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Hafjell har de seneste årene utviklet seg til å bli en av Norges mest populære skidestinasjoner, og Pellestova er stolte av å ta del i denne utviklingen. Et løypenett på over 600 km starter rett utenfor døren, og inne på hotellet får gjestene våre servert kortreist, norsk mat av høy kvalitet.