no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Forretningsorientert bedriftsrådgiver

Vi skaper fremtidens vinnere - er du en av dem?
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Phonero er mobiloperatøren som vokser raskest i det norske bedriftsmarkedet, og vi ser etter flere vinnere som ønsker å være med på laget.


Dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Som Bedriftsrådgiver for Phonero vil du jobbe med salg av Norges beste mobilløsninger. Din rolle vil være å ta kontakt med bedriftskunder og gjennomføre salgsmøter for å tilby bedre, billigere og mer tilpassede løsninger.


Vi tilbyr

En jobb som består av profesjonelt salg av markedsledende produkter med konkurransedyktige priser. Du blir del av en veldrevet salgsorganisasjon med en vellykket salgsprosess, og får muligheten til å lære av de beste. Vi har et uformelt arbeidsmiljø med godt humør, hjelpsomme kollegaer og store og små salgskonkurranser. Stillingen gir deg spennende utfordringer du vil vokse på samt gode karrieremuligheter innen salg og salgsledelse.


Ønskede kvalifikasjoner

Erfaring fra salg vil hjelpe deg, men pågangsmot, lærevilje og et genuint ønske om å jobbe med salg er nøklene til suksess hos oss. Etter grunnopplæringen vil du komme inn i vårt oppfølgingsprogram og mestre løsningssalg fra A til Å i praksis. 


Ønskede personlige egenskaper

Vi ønsker at du skal lykkes og trives hos oss, så det er viktig at du tar initiativ, liker kundekontakt, er flink til å kommunisere med mennesker både på telefon og ansikt til ansikt, motiveres av resultater, og er strukturert. Du blir del av et salgsteam i et hyggelig arbeidsmiljø, men liker også å jobbe selvstendig og styre din egen arbeidshverdag.


Lønn etter avtale.


Ønsker du salg som karrierevei ser vi frem mot sin søknad. Vi intervjuer fortløpende.

Phonero

Phonero er del av Telia - Norges største utfordrer. Phonero ble etablert i 2008 og er Bedriftenes Mobiloperatør. Vi tilbyr mobilabonnement og moderne løsninger til både små og store bedrifter samt offentlig sektor. Vi har hovedkontor i Kristiansand og regionskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.