Per Knudsen Arkitektkontor

Nøkkeltall

50
kolleger som spiller hverandre og kunden god

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Velkommen til PKA

Royal Garden. Olavskvartalet. Pirbadet. Politihuset. Britannia. Siden oppstarten i 1979 har Per Knudsen Arkitektkontor AS vært med på å forme det moderne Trondheim med bærekraftige og nyskapende rom som folk kan vokse og trives i. Men selv om vi er et av de største arkitektkontorene nord for Dovre og har beina godt plantet på trøndersk jord, har det også vært naturlig for vårt internasjonale team å løfte blikket opp og ut. De nesten 50 kreative hodene i PKA har derfor jobbet med prosjekter fra Alta i nord til Oman i sør.


PKA-teamet kan love deg høy faglig kvalitet fra start til mål. Vi har lang erfaring, bred kunnskap og erfaring innenfor planleggings- og arkitektfaget, inkludert høy teknisk kompetanse. Vi ligger i front når det gjelder miljø- og ressursvennlig prosjektering, er løsningsorienterte og ønsker å løfte våre samarbeidspartnere til å ta modige og visjonære valg, enten det er oppdragsgivere, entreprenører eller tekniske rådgivere. I en utbyggingsprosess er det lett å miste helheten av syne. Med oss på laget kan du være trygg på at det blir ivaretatt. Arkitektkontoret vårt er med fra A til Å i prosessen, fra idé til virkelighet, fra konsept til detalj, fra regulering til ferdig bygg. I tillegg til mulighetsstudier og arealplanlegging har vi lang erfaring med prosjektering og gjennomføring av mange typer bygg, i alle faser. Vi jobber med alt fra store, komplekse, bygg, til små bygg, nybygg og gjenbruk i form av ombygging og transformasjon.


Vi gjennomfører alltid det vi lover, og ønsker i tillegg at kunden skal sitte igjen med en følelse av å få mer enn forventet. Vi ønsker kort sagt å berike omgivelsene våre.