PK Entreprenør AS

Ditt bygg - i trygge hender
Vi er på utkikk etter talenter innen tømmer, betong, mur og stillas, både hjelpearbeidere, fagarbeidere og lærlinger. I dag har vi snart 120 ansatte, der de aller fleste er håndverkere innen disse fagene, samt noen jernbindere, blikkenslagere, fagarbeidere på epoxy. Ønsker du å jobbe med oss, send en åpen søknad, eller søk på en av de ledige stillingene. Ønsker du å gå læretiden hos oss, ta kontakt.

Nøkkeltall

1982
PK Entreprenør etablert
250 mill. kr
I omsetning
118
Ansatte
10
Lærlinger

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

PK Entreprenør AS er et entreprenørselskap som hovedsaklig bygger næringsbygg, industribygg og boliger i totalentrepriser. Selskapet utfører også delentrepriser innen betongarbeid, murerarbeid, tømrerarbeid, ildfast muring samt vedlikehold og rehabilitering av eksisterende bygninger. Selskapet har solid markedsposisjon på Sørlandet og utfører flere oppdrag andre steder i landet.


PK Entreprenør AS omsetter årlig for ca. 250 millioner kroner. Selskapet består av 120 dyktige ansatte. Murere, betongarbeidere, forskalingssnekkere, tømrere, jernbindere, stillasarbeidere, blikkenslagere og administrativt personell. Beslutningsveiene i PK Entreprenør AS er korte, og det gjør bedriften fleksibel og effektiv.


PK Entreprenør AS besitter kunnskapen og erfaringen som skal til for å gjennomføre vellykkede prosjekter for våre kunder. I arbeidet fokuserer vi på prosjektutvikling sammen med kunden. Vi skal ha et trygt arbeidsmiljø og en tydelig holdning til helse, miljø, sikkerhet og kvalitet i alle våre prosjekter.


Vi har som mål å være en foretrukken leverandør, og derfor jobber vi kontinuerlig med å ha fornøyde kunder, motiverte og kompetente medarbeidere, skadefri produksjon og god og lønnsom drift.