USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Hemsedal kommune

Market and Brand Manager

Bli markedsansvarlig på et av Norges ledende utelivs-konsern.
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Lei av å gå glipp av pudder-dager, fjellturer eller den perfekte klatre-dag fordi du må sitte på kontorstolen 9-5 hver dag? Har du alltid drømt om å kombinere en hverdag full av opplevelser og friluftsliv sammen med profesjonelt arbeid innen marked? Da har vi en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Et av Norges ledende utelivs-konsern søker nå en ny Market and Brand Manager som brenner for å skape fantastiske opplevelser, festivaler og uteliv.

Du vil få ansvar for å utvikle, drifte og forbedre alle digitale flater til PoEx sine avdelinger. Dette gjelder hjemmesider, salgs-portaler, sosiale medier med mer.

PoEx sine avdelinger er afterski-giganten Stavkroa, historiske Hemsedal Cafe, leilighetene Skiers Lodge og utelivs-lederen i Fredrikstad, NiNi Beach. Les mer om de forskjellige brandsene her: https://poex.no/brands/

Denne posisjonen tilbyr en bratt og spennende læringskurve og ligger i Hemsedal, også kjent som Skandinavias Alper. Du vil rapportere direkte til Daglig Leder og vil få masse rom til å jobbe på den måten du syntes er best samt frie tøyler til å gjøre forbedringer der du føler det trengs.

Det vil også forventes reising til lokasjoner det vil gi mening at Market and Brand Manager er til stede på. I høysesong er det også forventet et M&B er til stedet på de forskjellige avdelingene der det gjelder, også i helger og helligdager. Fridager vil bli kompensert for dette.


Hvem er du?

 • Du er selvgående og løsningsorientert. Det viktigste er ikke hvor eller hvordan du gjør jobben, så lenge den blir utført bra.
 • Du er tilpasningsdyktig og trives i en varierende arbeidsdag.
 • Du er utadvendt og er glad i å jobbe med masse forskjellige mennesker. Det vil være et hektisk, effektivt miljø hvor du jobber på tvers av forskjellige avdelinger, målgrupper og kollegaer.
 • Du må ha et hode for markedsføring, og forstå deg på både det kommersielle, design og det visuelle. Du skal bygge merkevarer som varer og med mål om å bli best i sin industri.

 

Noen av dine oppgaver:

Dette er en varierende stilling som ikke krever at du er «best i noe», men kan «litt av alt.» Det er viktig å påpeke at du ikke trenger erfaring innen alle disse punktene. For eksempel, hvis du ikke har jobbet med Adobe og grafisk design, vil vi kurse deg innen dette. Det viktigste er at du er motivert til å lære og forstå det du ikke kan, også ta bedriftens digitale flater til det neste nivået. 

 • Bruke digital markedsføring til å øke omsetning på tvers av alle avdelinger.
 • Implementere nye systemer for å modernisere bedriften. Ha opplæring i digitale systemer med der det er relevant.
 • Forbedre og oppdatere hjemmesider gjennom Wordpress.
 • Enkel email-markedsføring på Mailchimp.
 • Assistere avdelingsledere i bygging og implementering av billett-system, restaurant-systemer og booking-systemer.
 • Kjøre suksessfull Facebook og Instagram-annonsering som leder til økt omsetning.
 • Utvikle og forbedre enkel grafisk design på tvers av avdelingene gjennom Adobe Creative Cloud (Illustrator, Photoshop, InDesign, Rush, Lightroom).
 • God forståelse av innholdsproduksjon. Enten om du selv liker å jobbe med det, eller om du har et øye for bra innhold.

 

Kompetanse/erfaring:

 • Relevant bachelorgrad eller høyere. Noe skole pluss god arbeidserfaring kan erstatte dette.
 • Interesse innenfor en av disse industriene – uteliv, reiseliv, restaurant- og matbransjen, sport eller festivaler. 
 • Tidligere erfaring innen sosiale medier, hjemmeside-utvikling og digitale flater.

 

Hva kan vi tilby deg:

 • Et spennende og raskt-voksende miljø.
 • Muligheten til å jobbe med utesteder i verdensklasse. Stavkroa er verdens største innendørs afterski-arena og har blitt kåret til verdens beste afterski gang på gang.
 • Mye selvstendighet og frihet. Om du ønsker å jobbe hjemmefra en dag, eller ta med laptopen til hytta i en periode, vil dette gå helt fint så lenge jobben blir gjort.
 • Firmaturer og studieturer sammen med samarbeidspartnere.
 • Muligheten til å få jobbe med det du ønsker. Det er forventet at du skal gjøre alle dine arbeidsoppgaver, men hvis du for eksempel brenner for grafisk design, skal vi ikke stoppe deg i å legge tid på dette.
 • Og ikke minst - powder alert! Vi flytter alle møter til etter klokken 12 om det skal dumpe snø!


Søknadsfrist er 15 februar, og arbeidstart til være 1 april. Her følger tre måneder med grundig opplæring. 


Sjekk ut brandene du kommer til å jobbe med her:

https://poex.no/brands/

PoEx

PoEx er navnet på et av Norges beste innen uteliv og HoReCa-industrien. PoEx står for positive opplevelser, eller «Positive Experiences» og brenner for å skape uforglemmelige opplevelser på tvers av alle sine avdelinger. Innen konsernet har vi i dag restauranter, nightclubs, leiligheter og ikke minst, et av verdens beste afterski-arenaer.

PoEx har hovedkvarter i Hemsedal, og har også en administrativ avdeling i Fredrikstad. Vi er alltid åpen for nye samarbeid, konsepter, utvidelser og nytt talent. Ta kontakt med oss for både en profesjonell prat om fremtiden, eller en sving i bakken på en god pudderdag.

 

PoEx is the name of one of the leading companies in Norway within nightlife and the HoReCa-industry. PoEx is short for «Positive Experiences,» and is exactly what we are creating. Our mission is to create unforgettable experiences within all of our different departments. Today, we have restaurants, nightclubs, vacation-home apartments, and of course, one of the world’s best apres-ski arenas.

PoEx’s headquarters is in Hemsedal, Norway, with another branch in Fredrikstad, Norway. We are always open to new collaborations, partners, concepts, expansions, and talent. Contact us for a business talk, or for a couple of powder runs on a good snow day.