Polarfeed

Polarfeed produserer høykvalitetsfôr til oppdrettslaks og rensefisk. Vår filosofi er å sette helsen og velferden til fisken først, med sunne mengder av ingrediensene fisken trenger for å vokse raskt, trives og holde seg frisk. Fôr fra Polarfeed gir et sluttprodukt av høy kvalitet, med dyp rød farge og faste fileter.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Polarfeed er den eneste gjenværende norskeide fiskefôrprodusenten, og eneste utfordrer i et marked dominert av internasjonale giganter innen fôr og fôrråvarer. Selskapet har hovedkontor på Leknes i Lofoten og fabrikk i Øksfjord i Finnmark.

Polarfeed setter fiskens helse og velferd først. Det betyr et balansert fôr med sunne nivåer av marine råvarer som fisken trenger for å ha det bra, vokse godt og ha et velfungerende immunforsvar.

Godt og riktig fôr er avgjørende for fiskens sunnhet og trivsel gjennom hele livssyklusen. Polarfeed leverer derfor fôr som er optimalisert i forhold til ernæringsmessige behov fra utsett til slakt og i forhold til spesifikke utfordringer gjennom produksjonen.