Trainee

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma.
FRONT.POSITION.ONGOING

Ræders traineeordning gir deg et innblikk i hverdagen som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Vi tilbyr traineestillinger gjennom hele året, og periodene har en varighet på 4-6 uker. I løpet av ditt traineeopphold vil du jobbe i tett samarbeid med våre dyktige og anerkjente advokater og få god oppfølging og veiledning av fadder og våre studentansvarlige.

Vårt mål er at du skal bli kjent med oss gjennom spennende og varierte oppgaver. Vi ønsker at våre traineer skal få prøve seg innenfor flere av våre fagområder og få et innblikk i bredden av vår virksomhet. Samtidig vil vi gjøre så godt vi kan for å legge til rette for at du får arbeidsoppgaver innenfor fagområdet du har interesse for. Vanlige arbeidsoppgaver vil være å skrive notater, utkast til brev, foreta rettskildesøk, utarbeide utkast til prosesskrift og bistå i forbindelse med rettssaker. I tillegg vil du inkluderes i relevante kurs, møter og sosiale arrangementer som finner sted i perioden du er hos oss.

Vi legger vekt på faglige resultater og innsats ved siden av studiet og ikke minst at du er en nysgjerrig og engasjert student som liker å jobbe sammen med andre. Vi ønsker en mangfoldig arbeidsplass og mener at ulike mennesker med variert bakgrunn finner de beste løsningene sammen.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Advokatfirmaet Ræder AS

Ræder er et forretningsjuridisk advokatfirma med omkring 70 ansatte. Menneskene i Ræder er nøkkelen til at vi i snart 70 år har gitt verdifulle råd til store og små bedrifter i både inn- og utland.

Vår erfaring viser at samarbeid er middelet for å finne de beste løsningene og til å nå felles mål. Dette foregår gjennom nære partnerskap med våre kunder, og ikke minst ved at vi tilrettelegger for at våre ansatte kan prestere og trives sammen. Hos Ræder får du tidlig ansvar og spennende arbeidsoppgaver. Gjennom et tett samarbeid med erfarne advokater og utfordringer gjennom krevende oppdrag, legger vi til rette for at du utvikler deg og får fart på karrieren!


Hos oss kan du blant annet jobbe med:

• Arbeidsrett

• Børs og selskapsrett

• Forsikring og erstatningsrett

• IPR

• Konkurranserett, offentlige anskaffelser

• Næringseiendom, Entreprise

• Eiendomsutvikling, plan- og bygningsrett og samfunnskontakt

• Restrukturering og insolvens

• Forsikring og transport

• Skatt og avgift


Vi er alltid på jakt etter talenter, og vi ser etter deg som ønsker å kombinere faglig engasjement med lagarbeid. Vi har en flat struktur, et godt og inkluderende arbeidsmiljø og et sterkt fokus på hver enkelt medarbeider skal få mulighet til å utvikle seg og utnytte sitt potensiale. 


Ta gjerne kontakt med oss. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!