Advokat/ advokatfullmektig

Vi ønsker å styrke vårt team med flere advokater/ advokatfullmektiger

Vil du bli vår nye kollega? Grunnet økt oppdragsmengde ønsker vi flere advokater/ advokatfullmektiger for å styrke vårt team. Vi oppfordrer både nyutdannede og kandidater med arbeidserfaring til å søke.

Advokatfirmaet Ræder har bred forretningsjuridisk kompetanse og vi jobber på tvers av bransjer både i inn - og utland. Vi skreddersyr tjenester etter våre klienters behov. Nøkkelen til vår suksess er våre medarbeidere - Rædere som har solid faglig og kommersiell kompetanse og støtter hverandre og klienten mot verdiskapende og innovative løsninger. I Ræder blir du en del av et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger ned betydelig innsats i oppfølgning av den enkelte medarbeider, og vi vil legge til rette for at du skal få en målrettet og god karriereutvikling. Vi ønsker en mangfoldig arbeidsplass og mener at ulike mennesker med variert bakgrunn finner de beste løsningene sammen.

Du er en lærevillig og engasjert lagspiller som trives med utfordrende og krevende arbeidsoppgaver. Du er initiativrik og ansvarsbevisst, og du har tro på at gode resultater henger tett sammen med godt samarbeid. For å lykkes i denne stillingen kreves det høye faglige kvalifikasjoner, stor grad av selvstendighet og gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.

Hvis du har spørsmål om stillingen kan du kontakte HR-leder Kristin S. Vogt-Jacobsen på 93 497 538 eller e-mail: krsa@raeder.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!