Advokat/ advokatfullmektig

Vi ønsker å styrke vårt team med flere advokater/ advokatfullmektiger
Løpende

Vil du bli vår nye kollega? Grunnet økt oppdragsmengde ønsker vi flere advokater/ advokatfullmektiger for å styrke vårt team. Vi oppfordrer både nyutdannede og kandidater med arbeidserfaring til å søke.

Advokatfirmaet Ræder har bred forretningsjuridisk kompetanse og vi jobber på tvers av bransjer både i inn - og utland. Vi skreddersyr tjenester etter våre klienters behov. Nøkkelen til vår suksess er våre medarbeidere - Rædere som har solid faglig og kommersiell kompetanse og støtter hverandre og klienten mot verdiskapende og innovative løsninger. I Ræder blir du en del av et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger ned betydelig innsats i oppfølgning av den enkelte medarbeider, og vi vil legge til rette for at du skal få en målrettet og god karriereutvikling. Vi ønsker en mangfoldig arbeidsplass og mener at ulike mennesker med variert bakgrunn finner de beste løsningene sammen.

Du er en lærevillig og engasjert lagspiller som trives med utfordrende og krevende arbeidsoppgaver. Du er initiativrik og ansvarsbevisst, og du har tro på at gode resultater henger tett sammen med godt samarbeid. For å lykkes i denne stillingen kreves det høye faglige kvalifikasjoner, stor grad av selvstendighet og gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.

Hvis du har spørsmål om stillingen kan du kontakte HR-leder Kristin S. Vogt-Jacobsen på 93 497 538 eller e-mail: krsa@raeder.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Advokatfirmaet Ræder AS

Ræder er et forretningsjuridisk advokatfirma med omkring 70 ansatte. Menneskene i Ræder er nøkkelen til at vi i snart 70 år har gitt verdifulle råd til store og små bedrifter i både inn- og utland.

Vår erfaring viser at samarbeid er middelet for å finne de beste løsningene og til å nå felles mål. Dette foregår gjennom nære partnerskap med våre kunder, og ikke minst ved at vi tilrettelegger for at våre ansatte kan prestere og trives sammen. Hos Ræder får du tidlig ansvar og spennende arbeidsoppgaver. Gjennom et tett samarbeid med erfarne advokater og utfordringer gjennom krevende oppdrag, legger vi til rette for at du utvikler deg og får fart på karrieren!


Hos oss kan du blant annet jobbe med:

• Arbeidsrett

• Børs og selskapsrett

• Forsikring og erstatningsrett

• IPR

• Konkurranserett, offentlige anskaffelser

• Næringseiendom, Entreprise

• Eiendomsutvikling, plan- og bygningsrett og samfunnskontakt

• Restrukturering og insolvens

• Forsikring og transport

• Skatt og avgift


Vi er alltid på jakt etter talenter, og vi ser etter deg som ønsker å kombinere faglig engasjement med lagarbeid. Vi har en flat struktur, et godt og inkluderende arbeidsmiljø og et sterkt fokus på hver enkelt medarbeider skal få mulighet til å utvikle seg og utnytte sitt potensiale. 


Ta gjerne kontakt med oss. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!