Administrasjon/support

Åpen søknad på administrativ stilling i Ræder
FRONT.POSITION.ONGOING

Ræder er et ledende advokatfirma med bred forretningsjuridisk kompetanse. Vi jobber på tvers av ulike bransjer både i inn - og utland. Gjennom snart 70 år har Ræder kombinert kvaliteten og gjennomføringsevnen til et stort advokatfirma, med dedikasjonen og energien til et mindre. Det gjør oss smidige og vi snur oss fort om for å finne de beste løsningene. Vi skreddersyr tjenester etter behov og ofte på tvers av våre juridiske fagområder. Vårt arbeidsprinsipp er å være sammen om det. Nøkkelen til vår suksess er våre medarbeidere - Rædere som støtter hverandre og klienten mot verdiskapende og innovative løsninger. Våre medarbeidere har solid faglig og kommersiell kompetanse. Vår væremåte overfor kolleger og kunder kjennetegnes av engasjement, gjennomføringsevne, positiv energi og vennlighet. Vi utøver vår rolle med integritet og yrkesstolthet.

Du er en lærevillig og engasjert lagspiller som trives med å jobbe i et miljø med stor aktivitet der det stilles høye krav til kvalitet. Du er initiativrik og løsningsorientert, og du har tro på at gode resultater henger tett sammen med godt samarbeid. Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper er en forutsetning.

Mangfold er en prioritet i Ræder. Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass og arbeidsgiver for alle, uavhengig av bakgrunn, kjønn, etnisitet, religion og legning.


Er du interessert i en administrativ stilling i Ræder er du velkommen til å sende oss en åpen søknad. 

Advokatfirmaet Ræder AS

Ræder er et forretningsjuridisk advokatfirma med omkring 70 ansatte. Menneskene i Ræder er nøkkelen til at vi i snart 70 år har gitt verdifulle råd til store og små bedrifter i både inn- og utland.

Vår erfaring viser at samarbeid er middelet for å finne de beste løsningene og til å nå felles mål. Dette foregår gjennom nære partnerskap med våre kunder, og ikke minst ved at vi tilrettelegger for at våre ansatte kan prestere og trives sammen. Hos Ræder får du tidlig ansvar og spennende arbeidsoppgaver. Gjennom et tett samarbeid med erfarne advokater og utfordringer gjennom krevende oppdrag, legger vi til rette for at du utvikler deg og får fart på karrieren!


Hos oss kan du blant annet jobbe med:

• Arbeidsrett

• Børs og selskapsrett

• Forsikring og erstatningsrett

• IPR

• Konkurranserett, offentlige anskaffelser

• Næringseiendom, Entreprise

• Eiendomsutvikling, plan- og bygningsrett og samfunnskontakt

• Restrukturering og insolvens

• Forsikring og transport

• Skatt og avgift


Vi er alltid på jakt etter talenter, og vi ser etter deg som ønsker å kombinere faglig engasjement med lagarbeid. Vi har en flat struktur, et godt og inkluderende arbeidsmiljø og et sterkt fokus på hver enkelt medarbeider skal få mulighet til å utvikle seg og utnytte sitt potensiale. 


Ta gjerne kontakt med oss. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!