Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Moss, Norway

Recharge søker Regnskapsmedarbeider

Vi bygger ladestasjoner for El-bil. Vil du jobbe på Norges beste arbeidsplass? Vi liker å tro vi er det!
Søk snarest
05.04.2023

Nå trenger vi forsterkninger innenfor Regnskapsavdelingen som er en del av Finans teamet på til sammen fire personer, hvorav en innenfor regnskap. Dette betyr at du vil få store muligheter til å bidra innenfor mange ulike og spennende arbeidsområder. 

Vi er i sterk vekst, og her er ingen dager like. Her vil du kunne lære, vokse og utvikle deg innenfor hele regnskapsområdet og spesialisere og fordype deg innenfor enkelte områder du kanskje finner mer interessante enn andre. 

I Recharge har vi et inkluderende og godt arbeidsmiljø, og vi verdsetter hverandre. Våre verdier er Care, Dare og Share og disse verdiene er også en del av kulturen vår. 


Din rolle

Arbeidsoppgavene vil i første omgang være håndtering av inngående fakturaer, oppfølging, bokføring og remittering. Du vil få ansvar for MVA oppgjør, månedsavslutning og stedfortrederavslutning. Du vil delta i årsoppgjør og klargjøre underlag for revisjon. Utvikling av prosesser og rutiner blir også en viktig del av jobben. 

Videre vil samarbeid med resten av Finansteamet bli en sentral oppgave, samt kommunikasjon og oppfølging av kunder, leverandører og ikke minst yte god service til ledere og medarbeidere internt i organisasjonen.  


Kvalifikasjoner: 

Vi ser etter en person som enten er nyutdannet, eller også gjerne har noen års erfaring. Du må ha god systemforståelse og være trygg i tilnærmingen til ny teknologi. Det er en fordel med erfaring fra MS Business Central regnskapssystem, men det er ikke noe krav. 

Vi er et nordisk selskap så hovedsakelig går kommunikasjonen på engelsk både skriftlig og muntlig. 


Om deg: 

At du er strukturert, detaljorientert, løsningsorientert og ansvarsfull er egenskaper som du må ha for å lykkes i rollen. Kanskje like viktig er det at du har svært gode relasjonelle ferdigheter, er omgjengelig, serviceinnstilt, er en slik liker å jobbe i team, og kan kommunisere godt med andre. 


Tilleggsinformasjon


I Recharge verdsetter vi mangfold, og vi jobber systematisk med å utvikle et godt inkluderende arbeidsmiljø der like muligheter oppnås for alle.


Vi tror at mangfold bidrar til verdiskaping og styrker organisasjonskulturen, og vi jobber for å oppnå en balansert sammensetning av ansatte når det gjelder, religion, nasjonalitet, alder, kjønn, kjønnsidentitet, kulturell bakgrunn og mer.


En karriere i Recharge er en karriere som gir mening og verdi - noe som betyr at hver ansatt ikke bare går på jobben, men som hver dag bidrar til å gjøre en reell forskjell for planeten, for lokalsamfunnet og for fremtiden. 


Vår visjon er å gjøre overgangen fra fossile til elektriske motorer enklere. Sammen gjør vi verden grønnere og mer bærekraftig for fremtidige generasjoner. Hos oss vil du få en karriere som virkelig er fremtidsrettet.  


Vi kan tilby deg en kul kontorarbeidsplass hvor du vil jobbe med engasjerte mennesker som man må lete lenge etter. Du vil jobbe nordisk i landene hvor vi har etablert ladeinfrastruktur. 


Ellers har vi alltid is i is disken vår, og kald brus tilgjengelig på kontoret, samtidig som vi har subsidier til trening som en følge av dette. 


Vi har selvsagt også andre goder som bl.a.:  


• Bonusordning om vi når våre mål

• Gratis ladning av elbilen på jobb

• Fleksible arbeidstider og hybrid kontor

• Gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter

• Et godt og inkluderende arbeidsmiljø i et nordisk fellesskap

• Gode pensjons- og forsikringsordninger

• Helseforsikring

• Moderne beliggenhet i sentrum av Moss, nær offentlig transport


Vi gjennomfører bakgrunnssjekk på aktuell kandidat via Semac AS. www.semac.no. 

Søknad sendes så snart som mulig via linken i denne stillingsannonsen.

Recharge

Recharge is a pioneer in the electric car industry, and has operated a publicly available

charging network for electric cars since 2011. Today, Recharge is a leading operator for charging

stations in the Nordic region and operates more than 4,000 charging stations in

Norway, Finland, Sweden & Denmark. Recharge supports the transition to an electric car

fleet by offering simple and user-friendly charging services in attractive

locations. Recharge is headquartered in Moss, and is owned by Infracapital,

which is part of M&G Plc. M&G Plc is listed on the London Stock Exchange.