Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Fleksibel arbeidsplass

Android-utvikler

Vil du være med å lage fremtidens strømmetjeneste? Strim skal satse stort og trenger flere Android-utviklere på laget !
Søknadsfristen er utløpt

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, en frittstående tjeneste eid av RiksTV som samler innholdet fra en rekke innholdsleverandører. 


Som Android-utvikler i Strim vil du få mye frihet og ansvar. Du får store muligheter til å påvirke appenes retning, foreslå ny funksjonalitet og bygge konkrete løsninger. Du vil jobbe tett med andre Android utviklere, men også andre klient-utviklere, design/UX og backend. Samtidig vil du jobbe i et lite team der vi alltid leser hverandres kode og stadig hjelper hverandre med å lære og bli bedre. Er dette noe som virker spennende? Da anbefaler vi deg å lese videre.


Vi har tusenvis av aktive daglige brukere på appene våre, som er avhengige av en stabil og god TV- og strømmeopplevelse. Samtidig er strømmemarkedet i rask vekst med mange spennende utfordringer. Da gjelder det å henge med i svingene og tilby stadig ny funksjonalitet som lever opp til forventningene. Med Strim på både Android og Android TV, lanserer vi nå hyppig nye versjoner av apper med ett og samme team. Det krever en smart og smidig prosess. For å få til dette har vi bygget appene slik at de deler så mye kode som mulig via én felles kodebase. Appene våre er 100% skrevet i Kotlin og er modulbasert. Vi lager regelmessig enhetstester for de viktigste komponentene og vi bruker Gitlab for smertefri og kontinuerlig bygging, testing og lansering. Vi bruker flere av Jetpack bibliotekene som f.eks Room, Navigation og vi har veldig lyst å teste ut Jetpack Compose i produksjon snart.


Hvem ser vi etter?

For å lykkes og trives i denne rollen bør du være nysgjerrig og interessert i Android utvikling og villig til å prøve ut nye ting etter hvert som de kommer ut. Du må ha erfaring med utvikling for Android (enten med Java eller Kotlin), og bør være interessert i bruke Kotlin daglig. Det er også en fordel om du har kjennskap til testing på Android (både enhetstester og Espresso tester), universell utforming av Android apper og/eller å lage Android TV apper. 


Fleksibel arbeidsplass

I Strim/RiksTV er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra, hva du liker eller hva du ser på TV. Produktene våre er for alle, og det er arbeidsplassen vår også. For oss er fleksibilitet viktig. Derfor er Strim og RiksTV organisert etter smidige prinsipper. Hvor du løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Det viktige for oss er at du sitter et sted du blir inspirert, motivert og klarer å samarbeide med og inspirere kolleger. Utover det ønsker vi at du kan være til stede på team-samlinger og workshops når dette er hensiktsmessig.


Vi er opptatt av hvordan du har det og hvordan vi kan legge til rette for prestasjon, læring og utvikling – både individuelt og temabasert. Du vil få tett oppfølging uansett hvor du sitter og jobber. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av at folk skal trives på jobb og føle medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi har stor tro på våre medarbeidere, og har et miljø som bygger på tillit og åpenhet.


Interessert eller nysgjerrig? Send oss CV og en kort tekst om deg selv. Du trenger absolutt ikke kunne alt, men du må være interessert og ha lyst til å lære! Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss.


Kontaktpersoner:

Laodice Melliti: laodice.melliti@rikstv.no 

Morten Friesgaard: morten.friesgaard@rikstv.no 

RiksTV

Utviklingsmuligheter

Vi har stor tro på våre medarbeidere, og vi har et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Hos oss ønsker vi at du skal vokse og utvikle deg, slik at vi sammen kan utfordre markedet. Som del av Strim/RiksTV vil du bli del av et selskap med flat struktur organisert i team hvor vi deler og lærer av hverandres kompetanse. I et TV-marked i dramatisk endring har vi ikke noe valg: vi må være kundefokuserte, tilpasningsdyktige og smidige fra topp til tå. Derfor jobber vi smidig i hele selskapet, fra ledergruppen, via økonomi og alle som jobber med markedsføring til alle utviklingsteamene. Sånn sikrer vi gevinster gjennom kontinuerlig måling, evaluering og optimalisering. Dette gir en arbeidshverdag med stor variasjon og nye utfordringer, hvor du vil jobbe tverfaglig i det teamet du synes er mest spennende.

 

Ledelse 

For å kunne utvikle oss som selskap og som individer, er gode ledere avgjørende. Vårt syn på godt lederskap innebærer erkjennelsen over at ingen leder kan være god på alt, og de fleste team hos oss har derfor todelt ledelse. Det vil si at lederne skal legge til rette for, og prioritere våre medarbeideres utvikling og velferd høyt. Vi legger opp til stor grad av involvering hos oss og du vil få mye ansvar.

 

Kultur og miljø

Vi er drivende opptatt av å ha en god kultur og et godt miljø. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av å legge til rette for at folk trives på jobb, føler medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi involverer hele sjappa i alle store beslutningsprosesser, og vi tror på stor intern åpenhet om alle viktige prosesser. Vi har et ungt, inkluderende og humørfylt miljø, som gjør at vi har det gøy på jobb. Vi er opptatte av å være aktive og å oppleve ting sammen, og reiser sammen på årlige turer til steder som Svalbard, Hemsedal og Lofoten. Vi håndplukker våre medarbeidere, og vi tilbyr et arbeidsmiljø fylt av kollegaer, både konsulenter og ansatte, med høyt driv og engasjement for både teknologi og levende bilder.


Vi har fleksibel arbeidstid, og er mer opptatt av effekten av det vi gjør, enn når på dagen vi gjør det. Er du opptatt av at stedet du jobber er moderne, tror vi du vil like våre romslige lokaler med åpent landskap, varierte møterom og fellessoner som legger til rette for kreativt arbeid. Vi har en fantastisk takterrasse med bordtennisbord, samt shuffleboard og en kantine med egen kokk.