COMPANY.ADVANCED.FLEXIBLE_REMOTE

iOS-utvikler

Vil du være med å lage fremtidens strømmetjeneste? Strim skal satse stort og trenger flere ambisiøse iOS-utviklere på laget
FRONT.POSITION.ONGOING

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, en frittstående tjeneste eid av RiksTV som samler innholdet fra en rekke innholdsleverandører. 


Vi ser etter deg som er glad i app-teknologi, og som sammen med en knallbra gjeng vil ta strømmetjenesten Strim til nye høyder på tvOS/iOS. Som utvikler hos oss blir du del av en sammensveiset gjeng med mye frihet og ansvar. Du får store muligheter til å påvirke appenes retning, foreslå ny funksjonalitet og bygge løsningene du har tro på. Du vil jobbe tett med andre tvOS/iOS-utviklere og vår egen tvOS/iOS-designer. Du vil også samarbeide hyppig med andre klient- og backend-utviklere. Samtidig vil du jobbe i et lite team der vi alltid leser hverandres kode og stadig hjelper hverandre med å lære og bli bedre. Er dette noe som virker spennende? Da anbefaler vi deg å lese videre.


Strim har tusenvis av aktive, daglige brukere på appene våre og vi planlegger for stor vekst i kundemassen det neste året. For å klare det må vi levere en stabil og god TV- og strømmeopplevelse. Samtidig er strømmemarkedet i rask vekst med mange spennende utfordringer. Da gjelder det å henge med i svingene og tilby stadig ny og forbedret funksjonalitet som lever opp til forventningene, og gjerne funksjonalitet brukerne ikke visste de trengte. Vi er i en unik posisjon der kundene velger Strim for å få færre tjenester å forholde seg til. Med Strim på både tvOS og iOS, lanserer vi nå regelmessig nye versjoner av apper med ett og samme team. Det krever en smart og smidig prosess.


For å få til dette har vi bygget appene slik at de deler så mye kode som mulig via én felles kodebase. Appene våre er skrevet i 100% Swift og er inndelt i moduler ut fra funksjonalitet. Vi bruker Gitlab og Bitrise for smertefri og kontinuerlig bygging, testing og lansering.


Hvem ser vi etter? 

For å lykkes og trives i denne rollen må du være nysgjerrig og villig til å prøve ut nye teknologier og prosesser. Vi lærer av hverandre og vokser sammen som et team. Du bør enten ha erfaring med utvikling for Apple sine plattformer, eller erfaring fra tilsvarende klient-plattformer og ønske om å jobbe med tvOS/iOS-utvikling. Det er også en klar fordel med interesse for Swift som språk og de mulighetene det tilbyr. Du må være relativt selvgående da hver enkelt har ansvar for å velge og fullføre oppgaver innenfor områdene vi prioriterer sammen. 


Fleksibel arbeidsplass

I Strim/RiksTV er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra, hva du liker eller hva du ser på TV. Produktene våre er for alle, og det er arbeidsplassen vår også. For oss er fleksibilitet viktig. Derfor er Strim og RiksTV organisert etter smidige prinsipper. Hvor du løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Det viktige for oss er at du sitter et sted du blir inspirert, motivert og klarer å samarbeide med og inspirere kolleger. Utover det ønsker vi at du kan være til stede på team-samlinger og workshops når dette er hensiktsmessig. Visste du at to av våre iOS-utviklere bor i hhv Bergen og Hamar? Vi oppfordrer derfor også deg som bor utenfor Oslo til å søke !


Vi er opptatt av hvordan du har det og hvordan vi kan legge til rette for prestasjon, læring og utvikling – både individuelt og temabasert. Du vil få tett oppfølging uansett hvor du sitter og jobber. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av at folk skal trives på jobb og føle medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi har stor tro på våre medarbeidere, og har et miljø som bygger på tillit og åpenhet.


Interessert eller nysgjerrig? Send oss CV og en kort tekst om deg selv. Du trenger absolutt ikke kunne alt, men du må være interessert og ha lyst til å lære! 


Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss.


Kontaktpersoner:

Sean Inge Asbjørnsen: sean.inge.asbjornsen@rikstv.no 

Daniel Bornstedt: daniel.bornstedt@rikstv.no 

Daniel Lundkvist: daniel.lundkvist@rikstv.no 

RiksTV

Utviklingsmuligheter

Vi har stor tro på våre medarbeidere, og vi har et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Hos oss ønsker vi at du skal vokse og utvikle deg, slik at vi sammen kan utfordre markedet. Som del av Strim/RiksTV vil du bli del av et selskap med flat struktur organisert i team hvor vi deler og lærer av hverandres kompetanse. I et TV-marked i dramatisk endring har vi ikke noe valg: vi må være kundefokuserte, tilpasningsdyktige og smidige fra topp til tå. Derfor jobber vi smidig i hele selskapet, fra ledergruppen, via økonomi og alle som jobber med markedsføring til alle utviklingsteamene. Sånn sikrer vi gevinster gjennom kontinuerlig måling, evaluering og optimalisering. Dette gir en arbeidshverdag med stor variasjon og nye utfordringer, hvor du vil jobbe tverfaglig i det teamet du synes er mest spennende.

 

Ledelse 

For å kunne utvikle oss som selskap og som individer, er gode ledere avgjørende. Vårt syn på godt lederskap innebærer erkjennelsen over at ingen leder kan være god på alt, og de fleste team hos oss har derfor todelt ledelse. Det vil si at lederne skal legge til rette for, og prioritere våre medarbeideres utvikling og velferd høyt. Vi legger opp til stor grad av involvering hos oss og du vil få mye ansvar.

 

Kultur og miljø

Vi er drivende opptatt av å ha en god kultur og et godt miljø. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av å legge til rette for at folk trives på jobb, føler medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi involverer hele sjappa i alle store beslutningsprosesser, og vi tror på stor intern åpenhet om alle viktige prosesser. Vi har et ungt, inkluderende og humørfylt miljø, som gjør at vi har det gøy på jobb. Vi er opptatte av å være aktive og å oppleve ting sammen, og reiser sammen på årlige turer til steder som Svalbard, Hemsedal og Lofoten. Vi håndplukker våre medarbeidere, og vi tilbyr et arbeidsmiljø fylt av kollegaer, både konsulenter og ansatte, med høyt driv og engasjement for både teknologi og levende bilder.


Vi har fleksibel arbeidstid, og er mer opptatt av effekten av det vi gjør, enn når på dagen vi gjør det. Er du opptatt av at stedet du jobber er moderne, tror vi du vil like våre romslige lokaler med åpent landskap, varierte møterom og fellessoner som legger til rette for kreativt arbeid. Vi har en fantastisk takterrasse med bordtennisbord, samt shuffleboard og en kantine med egen kokk.