Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo
Fleksibel arbeidsplass

Senior Data Engineer

Trives du med innsamling og tilrettelegging av data? Strømmetjenesten Strim og RiksTV trenger en Senior Data Engineer med på laget!
Søknadsfristen er utløpt

Hvem er vi?

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, som samler innholdet fra en rekke innholdsleverandører som TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime, Viaplay og tradisjonelle TV-kanaler i ett abonnement. En sømløs tjeneste full av god underholdning. Vi er drevet av kunnskap og av det som inspirerer deg i din hverdag, og vårt oppdrag er å gjøre det enkelt for deg å finne en strøm av nye opplevelser. Strim eies av RiksTV, som er en del av TV 2-gruppen og Egmont.

 

Om stillingen:

Som Senior Data Engineer vil du bli en del av Team Dataplattform. Vi er et relativt nytt team som har som oppgave å etablere og drifte en ny dataplattform i selskapet. Dette for å kunne tilrettelegge data for resten organisasjonen på rundt 130 personer. Du vil bli en sentral del av dette teamet, og vil få store muligheter til å være med å utvikle retningen for teamet og ta lead på valg av verktøy og teknologi.

 

Siden vi er i etableringsfasen av teamet vil du selvsagt få være med å påvirke, men vi ser for oss at dere blir en knallbra gjeng bestående av 3-5 teammedlemmer, som sammen motiveres av å være en pådriver for at Strim skal lykkes med å bruke data i beslutninger, kundekommunikasjon og kontinuerlig produktutvikling. Målet er å etablere en ‘self-service’ dataplattform som brukes av alle team i organisasjonen. Hos oss vil du være sterkt delaktig i hele denne verdikjeden. Fra å forstå og analysere behovet for data til å levere dataløsninger som er enkle å ta bruk. I tillegg til alt imellom med å implementere data pipelines og transformere data.

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har erfaring med moderne Data Engineering. Videre er du en nysgjerrig og motivert person som liker å ta fatt på nye utfordringer sammen med et faglig sterkt team. For å lykkes og trives i denne rollen ser vi for oss at du har høyere utdanning innen relevante fag, men lang relevant erfaring med dokumenterte resultater kan sidestilles med utdannelse.

 

Vi ser etter deg som har erfaring med:

  • Skybaserte big-data datavarehusløsninger: BigQuery, Snowflake og/eller Redshift
  • Verktøy for prosessering av store datamengder: Apache Kafka, Apache Spark, Apache Flink; Matillion
  • Datamodellering: SQL, DBT, Elastic eller lignende

 

Videre ser vi for oss at du har erfaring eller kjennskap til deler av følgende:

  • Python
  • DataOps
  • CI/CD
  • Kontainere
  • DevOps
  • Serverless arkitektur
  • MLOps

 

Sist, men ikke minst, ser vi frem til å høre dine meninger om teknologier og håper du liker å diskutere disse med dine kollegaer. Om du ikke har kjennskap og erfaring med alt så er ikke det det viktigste, så lenge du er åpen og klar for å lære.

 

Hva kan vi tilby:

Hos oss får du jobbe med et nytt og spennende fagfelt, som hele tiden byr på nye utfordringer og med et spekter av muligheter. Vi har store kontorer sentralt på Økern, med egen takterrasse, treningssenter i kjelleren og vår egen kokk som lager både frokost og lunsj. Vårt mål er at du opplever en høy grad av personlig utvikling, derfor legger vi til rette for faglig utvikling og oppmuntrer til læring.

 

Fleksibel arbeidsplass:

I Strim er vi opptatt av fleksibilitet. Hvor (og når) du sitter (eller står!) og løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Det viktige for oss er at du sitter et sted du blir inspirert, motivert og klarer å samarbeide med og inspirere kolleger, i tillegg til at du har mulighet for å være fysiske til stede på team-samlinger og workshops når det er hensiktsmessig. Vi oppfordrer derfor også deg som bor utenfor Oslo til å søke. 

 

Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi at du vil bli bedre kjent med oss og at vi kan bli bedre kjent med deg. Du trenger absolutt ikke kunne alt, men du må være interessert og ha lyst til å lære! Vi ser vi frem til å motta CV og en kort tekst om deg selv.


Kontaktperson:

AvantGarde Search er ansvarlig for videre rekrutteringsprosess. Søknader vil bli behandlet forløpende. Om du har noen spørsmål knyttet til stillingen ta kontakt med Mia Garshol på telefon eller e-post: mia@avantgardesearch.no, +47 97 64 04 72.

RiksTV

Utviklingsmuligheter

Vi har stor tro på våre medarbeidere, og vi har et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Hos oss ønsker vi at du skal vokse og utvikle deg, slik at vi sammen kan utfordre markedet. Som del av Strim/RiksTV vil du bli del av et selskap med flat struktur organisert i team hvor vi deler og lærer av hverandres kompetanse. I et TV-marked i dramatisk endring har vi ikke noe valg: vi må være kundefokuserte, tilpasningsdyktige og smidige fra topp til tå. Derfor jobber vi smidig i hele selskapet, fra ledergruppen, via økonomi og alle som jobber med markedsføring til alle utviklingsteamene. Sånn sikrer vi gevinster gjennom kontinuerlig måling, evaluering og optimalisering. Dette gir en arbeidshverdag med stor variasjon og nye utfordringer, hvor du vil jobbe tverfaglig i det teamet du synes er mest spennende.

 

Ledelse 

For å kunne utvikle oss som selskap og som individer, er gode ledere avgjørende. Vårt syn på godt lederskap innebærer erkjennelsen over at ingen leder kan være god på alt, og de fleste team hos oss har derfor todelt ledelse. Det vil si at lederne skal legge til rette for, og prioritere våre medarbeideres utvikling og velferd høyt. Vi legger opp til stor grad av involvering hos oss og du vil få mye ansvar.

 

Kultur og miljø

Vi er drivende opptatt av å ha en god kultur og et godt miljø. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av å legge til rette for at folk trives på jobb, føler medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi involverer hele sjappa i alle store beslutningsprosesser, og vi tror på stor intern åpenhet om alle viktige prosesser. Vi har et ungt, inkluderende og humørfylt miljø, som gjør at vi har det gøy på jobb. Vi er opptatte av å være aktive og å oppleve ting sammen, og reiser sammen på årlige turer til steder som Svalbard, Hemsedal og Lofoten. Vi håndplukker våre medarbeidere, og vi tilbyr et arbeidsmiljø fylt av kollegaer, både konsulenter og ansatte, med høyt driv og engasjement for både teknologi og levende bilder.


Vi har fleksibel arbeidstid, og er mer opptatt av effekten av det vi gjør, enn når på dagen vi gjør det. Er du opptatt av at stedet du jobber er moderne, tror vi du vil like våre romslige lokaler med åpent landskap, varierte møterom og fellessoner som legger til rette for kreativt arbeid. Vi har en fantastisk takterrasse med bordtennisbord, samt shuffleboard og en kantine med egen kokk.