oslo
COMPANY.ADVANCED.FLEXIBLE_REMOTE

Rådgiver webanalyse og konvertering

Vil du være med på å lage Norges beste strømmetjeneste?
FRONT.POSITION.ASAP
05.12.2022

Vi trenger flere “Strimere” på laget og ser nå etter vår neste spiller. 


Strømmetjenesten Strim og TV-distributøren RiksTV er i et marked med enorm vekst og spennende konkurranse fra lokale og internasjonale aktører. Vi skal gjøre ting litt smartere og litt bedre enn andre. Vi har høye mål for vekst, og ser nå etter en CRO-spesialist til å jobbe med konverteringsoptimalisering. 


I rollen som CRO-spesialist vil du bli del av det tverrfaglige teamet Digital Vekst. Du vil jobbe tett sammen med utviklere og spesialister på UX, SEO, innhold, og performance marketing. Miljøet er basert på høy tillit og åpenhetskultur, der du får være med å påvirke i stor grad og faglig og personlig utvikling er i fokus. 


Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som kan hjelpe oss med å jobbe enda mer innsiktsdrevet med kundereisene, og som har erfaring med å gjøre tall til innsikt, hypoteser, eksperiment, og konkrete løsninger. Du liker å grave i data på egen hånd for å forstå brukeradferd og skape innsikt, å jobbe sammen med andre i team og være den som driver fram intiativer. Du vil i stor grad kunne påvirke hvordan rollen blir, men vi tror at du vil ha fokus på følgende:


  • Analysere brukeradferd via kvantitativ data som Google Analytics.
  • Formulere og presentere innsikt og hypoteser.
  • Bidra i arbeid med å designe nye løsninger.
  • Gjennomføre A/B-tester og andre typer eksperimenter. 
  • Drive fram større forbedringsinitiativer.
  • Måle effekt av eksperiment og initiativer.


Hva kan du forvente av oss?

I RiksTV og Strim er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra, hva du liker eller hva du ser på TV. Produktene våre er for alle, og det er arbeidsplassen vår også. Hvor du løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Selv om vi praktiserer fleksikontor, er det viktig å nevne at gjengen som jobber i teamet Digitalt Vekst trives godt på kontoret, så det er ønskelig å sitte sammen på kontoret så ofte som mulig. 


Send oss CV og søknad med dine tanker om hvordan du kan bidra i denne rollen.

Vi gleder oss til å høre fra deg, og ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.


NB: Vi vurderer søkere fortløpende.


Kontaktpersoner:

Andreas Andersson: andreas.andersson@rikstv.no

Effekteier, Digitalt Vekst


Jøran Lillesand: joran.lillesand@rikstv.no

Smidig Coach, Digitalt Vekst

RiksTV

Utviklingsmuligheter

Vi har stor tro på våre medarbeidere, og vi har et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Hos oss ønsker vi at du skal vokse og utvikle deg, slik at vi sammen kan utfordre markedet. Som del av Strim/RiksTV vil du bli del av et selskap med flat struktur organisert i team hvor vi deler og lærer av hverandres kompetanse. I et TV-marked i dramatisk endring har vi ikke noe valg: vi må være kundefokuserte, tilpasningsdyktige og smidige fra topp til tå. Derfor jobber vi smidig i hele selskapet, fra ledergruppen, via økonomi og alle som jobber med markedsføring til alle utviklingsteamene. Sånn sikrer vi gevinster gjennom kontinuerlig måling, evaluering og optimalisering. Dette gir en arbeidshverdag med stor variasjon og nye utfordringer, hvor du vil jobbe tverfaglig i det teamet du synes er mest spennende.

 

Ledelse 

For å kunne utvikle oss som selskap og som individer, er gode ledere avgjørende. Vårt syn på godt lederskap innebærer erkjennelsen over at ingen leder kan være god på alt, og de fleste team hos oss har derfor todelt ledelse. Det vil si at lederne skal legge til rette for, og prioritere våre medarbeideres utvikling og velferd høyt. Vi legger opp til stor grad av involvering hos oss og du vil få mye ansvar.

 

Kultur og miljø

Vi er drivende opptatt av å ha en god kultur og et godt miljø. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av å legge til rette for at folk trives på jobb, føler medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi involverer hele sjappa i alle store beslutningsprosesser, og vi tror på stor intern åpenhet om alle viktige prosesser. Vi har et ungt, inkluderende og humørfylt miljø, som gjør at vi har det gøy på jobb. Vi er opptatte av å være aktive og å oppleve ting sammen, og reiser sammen på årlige turer til steder som Svalbard, Hemsedal og Lofoten. Vi håndplukker våre medarbeidere, og vi tilbyr et arbeidsmiljø fylt av kollegaer, både konsulenter og ansatte, med høyt driv og engasjement for både teknologi og levende bilder.


Vi har fleksibel arbeidstid, og er mer opptatt av effekten av det vi gjør, enn når på dagen vi gjør det. Er du opptatt av at stedet du jobber er moderne, tror vi du vil like våre romslige lokaler med åpent landskap, varierte møterom og fellessoner som legger til rette for kreativt arbeid. Vi har en fantastisk takterrasse med bordtennisbord, samt shuffleboard og en kantine med egen kokk.