Trondheim, Norge

Fundraiser - Trondheim

Har du et smittende humør og vil styre din egen arbeidsdag? Da er dette jobben for deg!
22.09.2024

Vi setter nå sammen høstens team med Fundraisere i Trondheim, og søker etter deg som ønsker å være med på å gjøre en forskjell!


Vil du bygge CV og ha en jobb der din innsats virkelig betyr noe? Da har du kommet til rett plass.

 

Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder. I tillegg til humanitært arbeid i utlandet er vi også til stede nasjonalt. Her i Norge jobber vi blant annet med forebygging av ensomhet og utenforskap, samt søk- og redningsarbeid.

 

Din oppgave som fundraiser vil være å verve nye faste givere som bidrar økonomisk, slik at vi i Røde Kors kan hjelpe enda flere. For å komme i kontakt med potensielle givere går vi fra dør til dør og har samtaler med folk om Røde Kors sitt arbeid. Som ansatt vil du også få mulighet til å dra på arbeidsreiser rundt i hele landet med teamet ditt. I tillegg til konkurransedyktig lønn, dekker vi reisekostnader for at du skal få oppleve nye områder av Norge sammen med unge, energiske og hyggelige medarbeidere. Høres dette ut som noe for deg? 

 

Som fundraiser på teamet vårt forventes det derfor at du alltid har et godt humør, og at du har evnen til å skape engasjement!

 

Vi kan tilby:

  • Verdens største plusstegn på CV ‘en
  • Konkurransedyktig lønn
  • Opplæring og oppfølging
  • Godt jobbmiljø og gode kollegaer
  • Mange nye bekjentskaper

 

Noen krav:

  • Du kommuniserer godt på norsk
  • Du er trygg på deg selv og har en god formidlingsevne
  • Du tåler vær og vind

 

Noen ønsker:

  • Du er entusiastisk av natur
  • Er samarbeidsvillig og trives med teamarbeid
  • Er løsnings- og resultatorientert

 

Hvis du vil jobbe med oss får du Røde Kors på CV ‘en, større nettverk og godt betalt. Samtidig redder du liv og får sett nye deler av landet. Dette er både en givende og krevende jobb, men du vil ikke angre. Send oss en søknad så tar vi en prat.

Fordeler hos oss

Fleksibilitet
Minimum 2 vakter per uke. Du velger selv hvilke dager du jobber
God lønn
Timelønn og månedlig bonus
CV
Verdens største plusstegn på CV'en
Sosialt arbeidsmiljø
Bli kjent med motiverte og engasjerte kolleger
Karrieremuligheter
Gode fundraisere blir lagt merke til og en stilling som teamleder kan være ett fint springbrett videre for den som ønsker utvidet ansvar etter hvert.
Reisemuligheter
Aktiviteten dekker store deler av landet og i perioder gjennomføres noen ukelange reiser til byer og tettsteder vi ikke har fast aktivitet.

Norges Røde Kors

Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder. I tillegg til humanitært arbeid i utlandet er vi til stede i ditt nærmiljø. Her i Norge jobber vi blant annet med forebygging av ensomhet og utenforskap, samt søk- og redningsarbeid.


Under ser du hvem som leder arbeidet vårt med rekruttering rundt i landet.