Jobb i Rødne

Rødne er Norges største familieeide hurtigbåtrederi og driver hurtigbåter, ferjer og en ambulansebåt. Vi tilbyr varierte og utfordrende arbeidsdager - på sjø og land!

Nøkkeltall

13
Båter
120
Fast ansatte - hele året
3
Kontorer

Fordeler hos oss

Kultur
Rødne-kulturen er preget av fleksibilitet, handling fremfor snakk og et uformelt, men profesjonelt arbeidsmiljø.
Allsidig rederi
Siden vi har flere ben å stå på, kan vi tilby trygge, faste arbeidsplasser - hele året.
Velferd
Helseforsikring, frukt på jobb, velferdsforening, sosiale samlinger m.m.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Rødne har rundt 120 fast ansatte, med forskjellig bakgrunn, kompetanse og utdanning. Våre engasjerte og dyktige medarbeidere er vår aller viktigste ressurs! Selskapet består av tre virksomhetsområder; Rødne TrafikkRødne Ambulanse og Rødne Fjord Cruise. Arbeidet vårt skal kjennetegnes av verdiene sikkerhet, hjelpsomhet, respekt, humor og handlekraft.


Arbeid på båt

Båtene våre driver innen et bredt spekter fra rutetrafikk og ambulansetjeneste, til charter og våre egne turer for turister. Arbeidet skjer på hurtigbåter, passasjerbåter, ambulansebåter og ferjer. Selv om vi primært opererer i Rogaland og Vestland, har vi også oppdrag i andre deler av Norge.

Les mer her.


Arbeid på land

I Rødne har vi også mange muligheter i landorganisasjonen, med en stor bredde i fagfelt og ulike arbeidssteder: Stavanger, Bergen og Sjernarøy.

Les mer her.


Personalpolitikk

Som arbeidsgiver har vi tett dialog med både enkelt-ansatte og tillitsvalgte. Lokale avtaler og ryddige rammer skaper forutsigbarhet og orden. I Rødne sier vi nemlig at de ansatte er vår viktigste ressurs! Vi jobber for at man skal oppleve dette i praksis og har et enkelt, men veldig viktig motto: Du skal trives med Rødne!


Dine muligheter

Vi tilbyr utviklingsmuligheter på både land og sjø, og bidrar til utdanning av nye sjøfolk. Dette skjer gjennom ordninger for matroslærlinger og kadetter. Vi har også egne opplæringsprogram for fremtidige kapteiner. Kadetter og styrmenn i opplæring har fast ansettelse i bunn fordi Rødne skal være en trygg arbeidsplass i alle livets faser.

Ledige stillinger på både sjø og land lyses ut internt. På denne måten får man påvirkning på egen arbeidshverdag, og vokser på nye utfordringer!