Åpen søknad Restauranteier/Franchisetaker

Åpen søknad som restauranteier
FRONT.POSITION.ONGOING

Som restauranteier i Sabrura vil du være restaurantens maestro og inspirator. Totalansvaret er ditt og vi gir deg muligheten til å bygge opp det vinnerteamet du trenger for å lykkes. Du leverer kvalitet, tar eierskap og er lidenskapelig opptatt av å skape gjesteopplevelser som gjestene veldig gjerne kommer tilbake til.


I tillegg til personalansvar vil du ha ansvar for drift og resultat. Maten skal holde høy kvalitet, restauranten skal alltid være ren og innbydende og du og teamet ditt skal opptre i tråd med våre verdier. Du vet hvor viktig gode rutiner og høy effektivitet er for lønnsomhet.


Som menneske kjennetegnes du ved å være:

 • En lagkaptein som bygger entusiasme for felles mål og retning
 • Glad i å ha flere baller i luften, og har evnen til å lande dem
 • Raus og inkluderende - du deler erfaringer og unnder kolleger suksess
 • Sans for detaljer og høy råvarekvalitet
 • Du ser muligheter fremfor problemer
 • Gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper


Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Med Sabrura får du sjansen til å være med på en unik reise. Vi er et godt etablert suksesskonsept med meget godt omdømme på mat, service og atmosfære. Du vil være del av et miljø hvor det legges til rette for samspill og utvikling. I ryggen har du Bitastad - Norges råeste veksthus for serveringskonsepter.


Vi gir deg:

 • En flott, stilren restaurant, designet og bygd i henhold til konsept
 • Grundig opplæring i konsept og drift
 • Støtte til markedsføring og annonsering
 • Butikkdatasystem med råvarekontroll samt ferdig IK-mat system
 • Kontinuerlig støtte og rådgivning knyttet til rutiner, regnskap, økonomi, markedsføring, administrasjon, ledelse mm.
 • Tilrettelegging for personlig utvikling som leder


Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse;

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


Vi GLEDER oss til å høre fra deg!


Vi tar ditt personvern på alvor og ber deg derfor om å søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonene oppført i denne annonsen.

Sabrura Sticks & Sushi

Om oss

Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Og det har vi klart! I 2022 er våre 24 restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse videre og posisjonere oss som en tydelig og folkekjær, nasjonal merkevare. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen? 


Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er rå. Fantastisk sushi og asiatiske retter laget av lokale råvarer med høy kvalitet, servert fra buffet til en folkelig pris. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt – så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon til matfaget og ikke minst – stolthet over å få til noe stort ­sammen. 


Start din egen restaurant

Sabrura skal bygges videre på franchise, og vi er alltid på utkikk etter deg som har guts til å starte egen restaurant. At vi er et veletablert suksesskonsept med en svært godt utviklet serviceorganisasjon gir deg som gründer god forutsetning til å lykkes. Du får grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape en lønnsom og populær restaurant og arbeidsplass.


Bitastad – selskapet bak selskapet

Sabrura er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. 

Bitastad AS kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, regnskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å bli kjent med deg.