Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Trondheim, Norge
Oslo, Norge
Bergen, Norge
Stavanger, Norge

2024 Sommerjobb

Skap en meningsylt karriere med oss!
Søknadsfristen er utløpt

Drømmer du om en meningsfull sommerjobb der du kan bruke dine analytiske ferdigheter og samtidig bidra til å beskytte liv, eiendeler og miljø? Hos Safetec får du en unik sjanse til å oppnå dine karrieremål. Med et av Norges mest kompetente team innen sikkerhets- og risikostyring, hjelper vi våre kunder med å forstå sin egen risikoprofil og finne den rette balansen mellom sikkerhet, bærekraft og produksjon. Siden 1984 har vi levert tjenester til energibransjen, samferdsel, havbaserte næringer, helse og offentlig sektor over hele verden. 


"Din innovative og foretrukne partner for sikker og bærekraftig verdiskapning."


Denne sommerjobben passer for deg som studerer energi og miljø, fornybar energi, marin teknikk, maskin og energiteknologi, petroleum, subsea/offshoreteknologi, HMS, RAMS, produktutvikling og produksjon, matematikk, statistikk, fysikk, datateknologi, digital sikkerhet, informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi, industriell økonomi og teknologiledelse, psykologi, samfunnssikkerhet eller lignende. 


Vi leter etter deg som liker utfordringer, er analytisk, flink til å bygge relasjoner og trives med å kommunisere med kunder, samtidig som du har en lidenskap for sikkerhetsfaget. Vi tror på mangfold og tverrfaglighet, og vi vet at ulike perspektiver og kompetanseområder beriker vårt arbeid. Derfor trenger vi alt fra matematikeren som elsker å stå på scenen og presentere resultater, til programmereren som trives med å omsette modeller til innovative digitale løsninger, og deg som motiveres av å visualisere risiko.


En sommerjobb i Safetec vil gi deg verdifull erfaring gjennom deltakelse i utviklingsprosjekt og pågående kundeprosjekter. Du vil bli godt kjent mes oss, lære om bransjene vi jobber i, og samtidig få prøve ut konsulentrollen. Mange av våre 140 ansatte startet sin karriere i Safetec som sommerstudenter, og vi ansetter flere nyutdannede hvert år. Kanskje du blir den neste?


Hvis du synes dette høres spennende ut og kjenner deg igjen i våre kjerneverdier - integritet, mot, entusiasme og ansvar - er du velkommen til å søke sommerjobb hos oss.


Arbeidssted vil være ved ett av våre kontorer i Trondheim, Oslo, Bergen eller Stavanger. Vi vurderer både tredje og fjerde års studenter. Oppstart vil være tidlig i juni 2024.

Safetec Nordic AS