Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Trondheim, Norge
Bergen, Norge
Stavanger
Oslo

Sommerjobb 2023

Er du analytisk og drømmer om en jobb der du kan sikre liv, helse og miljø?
23.11.2022

Vi kan gi deg mulighet til å få den karrieren du drømmer om. Safetec har ett av Norges sterkeste kompetansemiljøer innen styring av sikkerhet og risiko. Vi hjelper våre kunder til å forstå sitt eget risikobilde og til å finne riktig balanse mellom sikkerhet, bærekraft og produksjon. Vi har levert tjenester til energibransjen, samferdsel, havbaserte næringer, helse og offentlig sektor over hele verden siden 1984.“Your innovative and preferred partner for safe and sustainable performance”


Denne sommerjobben passer for deg som går energi og miiljø, marin, maskin, prosess, datateknologi, fysikk og matematikk, psykologi og samfunssikkerhet.


Vi er på jakt etter deg som liker utfordringer, er analytisk, god på relasjonsbygging, synes det er spennende å være i dialog med kunder og samtidig ivrer etter faglige utfordringer. 

Vi trenger alt fra matematikeren som elsker å stå på podiet og presentere resultater, programmereren som liker å omsette modeller til spenstige digitale løsninger, til den grafiske designeren som brenner etter å omsette risiko visuelt.

En sommerjobb i Safetec vil gi deg verdifull erfaring knyttet til pågående prosjekter for kunder. Du vil bli godt kjent med dine mulige fremtidige kollegaer, med bransjene vi jobber i og du får prøve ut om konsulentrollen er noe for deg. Vi ansetter flere nyutdannede hvert år og mange av våre 140 ansatte har startet som sommerstudent i Safetec. 

Høres dette ut som noe for deg, og du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier – integritet, mot, entusiasme og ansvar? Da oppfordrer vi deg til å søke sommerjobb hos oss på www.safetec.no.

Arbeidssted vil være ved et av våre kontor i Trondheim, Oslo, Bergen eller Stavanger. Oppstart blir tidlig i juni.

Safetec Nordic AS