Oslo

Megler i avdeling for salg av boliger

Vi ser etter en megler som vil bli med på laget i avdeling for salg av boliger.
Løpende

Om stillingen


Har du velutviklet konkurranseinstinkt, mener at høy grad av effektivitet og integritet er en selvfølge?


Vi har nå ledig stilling som megler i vår avdeling for salg av boliger.


Som megler hos oss vil du få tilgang til å jobbe sammen med landets mest omsettende boligmeglere, i et system tilrettelagt for å kunne håndtere store volum med høy effektivitet og topp kvalitet.


Vi søker deg som har jobbet noen år, eller deg som har mer erfaring og etablert portefølje. Det er en forutsetning at du er utdannet som eiendomsmegler eller jurist, og at du kan jobbe heltid. Vi tilbyr gode betingelser, herunder partnerskap for den rette kandidaten samt tilgang til et knallsterkt apparat for salgsstøtte og fagbistand .


Vår avdeling for salg av boliger har for tiden 40 meglere og omsetter ca. 1 200 boliger hvert år. Du får være en del av et meget sterkt team, et spesielt godt arbeidsmiljø i et selskap som har tradisjoner tilbake fra 1977 men som har vekstfokus og en innovativ innstilling til blant annet eiendomsmeglerfaget og teknologi.Om deg


Du har noen få års erfaring med salg av boliger, men er klar for et løft i karrieren. Eller deg som er erfaren med en etablert portefølje men ønsker bedre rammebetingelser og et bedre apparat rundt deg. Du er uansett:

  • En som får ting gjort og har stor arbeidskapasitet
  • En som har har evnen til å skape gode relasjoner 
  • En som identifiserer deg med våre verdier "dedikert, effektiv og ærlig"


Er du vår nye megler? Vi vil gjerne høre fra deg!

Sem & Johnsen

Sem & Johnsen Eiendomsmegling ble etablert i 1977 av Adv. Camilla Sem og Adv. Tom Elliot Johnsen. Og har idag utviklet seg til et konsern med ca 75 ansatte. Vi er et privateid system der partnerne eier ca. 75% av virksomheten.


Vår portefølje av eiendommer består først og fremst av boliger i mellom- og høyprissegmentet i Oslo vest og Bærum øst. Men vi formidler også attraktive eiendommer i andre deler av Oslo, fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen, samt utviklings- og næringseiendommer for og til profesjonelle aktører.