Servi Group

Power and motion control
Servi møter dagens markedsbehov med grønn teknologi og kundetilpassede, bærekraftige løsninger. Dette bidrar til at kundene kan oppgradere sine hydraulikksystemer og holde miljøavtrykk og strømforbruk på lavest mulig nivå. Servi har eksistert i over 100 år og har Norges største kompetansemiljø innen Power and Motion Control - hydraulikk og tilhørende teknologier. I tillegg ligger vi i front med digitale plattformløsninger for våre produkter og tjenester.

Nøkkeltall

1912
etablert
317
ansatte i dag
700 mill
i omsetning

Fordeler hos oss

Karriere
Servi har alltid hatt gode interne karrieremuligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at mange av våre ansatte har vært hos oss i mer enn 20 år.
Kompetanseutvikling
Vi har stort fokus på kompetanse og utvikling hos oss. Dette er et satsingsområde og er nedfelt i strategien vår. Vi er i stadig utvikling som selskap og går opp nye systemer og muligheter på dette området.
Fagmiljø
Vi har et anerkjent fagmiljø innenfor vår bransje. Hos oss blir du norgesmester i hydraulikk om du ønsker. Det er masse spennende å lære fra dyktige fageksperter.
Fleksibilitet
Hos oss får våre medarbeidere mulighet til å tilpasse arbeidshverdagen sin. Vi praktiserer frihet under ansvar og gir tillitt til våre ansatte.
Pensjon og forsikring
Pensjon og forsikringsordninger er viktig. Vi tilbyr en god pensjonsordning for våre ansatte og vi har satset stort på en rå-god helseforsikring, samt andre forsikringer som reiseforsikring og fritidsulykkeforsikring.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Vi har i flere tiår vært markedsleder i Norge innenfor vårt fagfelt og er største leverandør av hydraulikk og kontrollsystemer til offshore- og marinindustri, i tillegg til forsvarsindustri og landbasert industri. Vi er også en betydelig leverandør av pneumatikk, vakuum, elektromekanikk og glidelagre til kunder over hele landet.


Servi møter dagens markedsbehov med grønn teknologi og kundetilpassede, bærekraftige løsninger og vårt mål er alltid å løse kundens behov med pålitelige og energieffektive løsninger. Vi er stolt av at vi hver dag jobber for å bli en litt grønnere bedrift. Fra å være en tradisjonell industribedrift innenfor en brun sektor, jobber vi kontinuerlig med utvikling i retning av grønn vekst. Dette er spennende og viktig arbeid.


Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Selskapet er eid av Ferd.


Kultur og verdier

Servi er en fremtidsrettet bedrift og vi er stadig i utvikling. Ved å legge til rette for læring og mestring for våre ansatte og ledere, ønsker vi å skape prestasjonskultur. Det betyr at vi tørr å sette oss mål, hvor vi stadig forbedrer oss og løfter blikket mot horisonten. For å lykkes med dette må vi evaluere oss selv og det vi gjør, gi hverandre konstruktive tilbakemeldinger og fokusere på måloppnåelse fra individ- til organisasjonsnivå.

For å nå målene vi setter oss, er vi overbevist om at vi også må tørre å gjøre noen feil på veien. Vi tror vi lærer av å gjøre feil og at læring er selve nøkkelen til utvikling.


Våre grunnleggende verdier er; ansvarlig, fleksibel, solid og nytenkende.

---> servi.no