Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Ski

Serviceleder, Ski

Vil du bli en del av et ledende industrikonsern med en bærekraftig fremtid?
Søk snarest
12.08.2024

Servi Group har nylig opprettet Service som egen divisjon i selskapet og søker nå etter en dyktig leder for Serviceavdelingen i Ski. 

Serviceavdelingene til Servi jobber daglig med feilsøking, reparasjoner, installasjoner, overhaling og vedlikehold av hydrauliske komponenter og systemer.

Avdelingen i Ski har 5 servicebiler og vil fra 2025 ha helt nye verkstedlokaler.

Serviceleder skal sørge for at avdelingen i Ski er kapabel til å gjennomføre alle sine kundeoppdrag på en sikker, profesjonell og lønnsom måte, og vil ha et ansvar for at avdelingen har riktig kapasitet, kompetanse og utstyr. Stillingen vil rapportere til VP Operations.

Vi ser etter en person som er en god rollemodell, har de rette lederegenskapene og som får våre medarbeidere til å utnytte sitt fulle potensiale, utvikle seg og trives i et godt og trygt arbeidsmiljø. 


Ansvarsområder og arbeidsoppgaver: 

• Serviceleder har det daglige ansvar for tilrettelegging, fordeling, planlegging og prioritering av arbeidsoppgaver for avdelingen. 

• Sørge for at avdelingen har tilstrekkelig kompetanse (herunder opplæring ol.) og kapasitet til å utføre oppdrag/prosjekter.

• Bistå ledelsen i Service med utarbeidelse av investerings case relatert til avdelingens behov?

• Bidra til ordreinngang gjennom et godt samarbeid mellom salg og oppfølging mot kunder 

• Personalansvar og ledelse av medarbeidere på slik måte at de trives og utvikler seg 

• Overordnet ansvar for HMS og etterlevelse av dette i avdelingen 

• Overordnet ansvar for at oppdrag blir løpende fakturert, og at avdelingens aktivitet blir synliggjort i form av omsetning

• Bidra til at Service kan styrke seg innenfor områder som elektro, overhalinger og større prosjekter 


Erfaring og kompetanse:

• Relevant erfaring innen: Hydraulikk, automasjon eller mekaniske fag 

• Fordel med sertifikater og kurs som: Varmearbeider, HMS-kort, FSE-kurs, G4, T1-4

• Har gode lederegenskaper og erfaring med personalansvar

• Fordel med kjennskap til serviceleveranser og noen av følgende segmenter: Olje & Gass, Landbasert industri, vannkraft, marine og forsvar 

• Gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig 

• Økonomisk og kommersiell forståelse


Personlige egenskaper:

• Systematisk, strukturert og resultatorientert 

• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner  

• Fleksibel og proaktiv med ambisjon og ønske om å utgjøre en forskjell 

• Relasjonsbygger


Ved spørsmål om stillingen kontakt Christoffer Toverød på christoffer.toverod@servi.no, mobil: 916 00 091 eller Henning Midttun, på henning.midttun@servi.no, mobil: 970 83 884




Fordeler hos oss

Karriere
Servi har alltid hatt gode interne karrieremuligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at mange av våre ansatte har vært hos oss i mer enn 20 år.
Kompetanseutvikling
Vi har stort fokus på kompetanse og utvikling hos oss. Dette er et satsingsområde og er nedfelt i strategien vår. Vi er i stadig utvikling som selskap og går opp nye systemer og muligheter på dette området.
Fagmiljø
Vi har et anerkjent fagmiljø innenfor vår bransje. Hos oss blir du norgesmester i hydraulikk om du ønsker. Det er masse spennende å lære fra dyktige fageksperter.
Fleksibilitet
Hos oss får våre medarbeidere mulighet til å tilpasse arbeidshverdagen sin. Vi praktiserer frihet under ansvar og gir tillitt til våre ansatte.
Pensjon og forsikring
Pensjon og forsikringsordninger er viktig. Vi tilbyr en god pensjonsordning for våre ansatte og vi har satset stort på en rå-god helseforsikring, samt andre forsikringer som reiseforsikring og fritidsulykkeforsikring.

Servi Group

Siden etableringen i 1912 har Servi Group vært en pioner innen “Power and Motion Control”, med en dedikert innsats for å produsere energieffektive løsninger. ". Vi har Norges største kompetansemiljø innen

hydraulikk og tilhørende teknologier.


Vår ekspertise strekker seg fra design til produksjon av skreddersydde løsninger innen blant annet sylindre, hydraulikkaggregat, akkumulatorer, ventiler og ventilblokker. Vi er også en betrodd forhandler av

produkter fra ledende leverandører innen pumper, motorer og ventiler. Servi har også en egen servicedivisjon med lokasjon seks steder i landet.


Hovedvekten av våre segmenter er innen energi og marine, men vi er også til stede innenfor landbasert industri, bygg og anlegg, forsvar og mobil industri.


Per 2024 skriver vi 350 ansatte, 950 millioner + i omsetning og med åtte arbeidssteder fordelt rundt om i landet. Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Selskapet er eid av Ferd. 


Arbeidskultur i Servi


I Servi har vi et inkluderende og godt arbeidsmiljø, og vi verdsetter hverandre. Våre verdier er Ansvarlig, Fleksibel, Solid og Nytenkende, og disse verdiene er også en del av kulturen vår.


Vi verdsetter mangfold, og jobber systematisk med å utvikle et godt inkluderende arbeidsmiljø der like muligheter oppnås for alle. Vi tror at mangfold bidrar til verdiskaping og styrker organisasjonskulturen, og vi jobber for å oppnå en balansert sammensetning av våre ansatte når det gjelder, religion, nasjonalitet, alder, kjønn, kjønnsidentitet, kulturell bakgrunn og mer.


En karriere i Servi er en karriere som gir mening og verdi - noe som betyr at hver ansatt ikke bare går på jobben, men som hver dag bidrar til å gjøre en reell forskjell for miljøet og for fremtiden. Vår visjon er å være ledende innenfor digital hydraulikk og bærekraft, og ett av våre strategiske målsetninger er investering i, og kompetanseutvikling av våre medarbeidere.