USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Kongsberg

CNC-operatør

To CNC-maskiner søker nøyaktige og ansvarsbevisste operatører
23.11.2022

Vil du være med Servi videre på industrieventyret? Jobbe med verdensledende produkter? 

Våre moderne lokaler er tilknyttet teknologiparken på Kongsberg og vi er en del av et stort industrimiljø. Nå trenger vi to nye CNC-operatører. Vi har store ambisjoner og sammen skal vi sette rekorder for avdelingen vår. 

Har du fagbrev som CNC-operatør? Tar du initiativ og mestrer selvstendig arbeid? 

Da kan dette være jobben for deg. 

 

Hos oss har vi et godt faglig og sosialt miljø, i tillegg til en moderne maskinpark med hovedvekt på fabrikatet Mori-Seiki, Makino og ny Fastems MMS automasjonscelle. 

 


Arbeidsoppgaver 

  • Rigge maskin, innstilling og innkjøring av program 
  • Kontroll av deler 
  • Selvstendig og effektivt produsere kvalitetsprodukter for våre kunder 
  • Drift og vedlikehold av maskin 

 


Hvem er du? 

Vi ønsker at du har: 

  • Fagbrev som CNC-operatør eller lang og bred erfaring som maskinoperatør 
  • 3-4 års relevant erfaring (kandidater med kortere erfaring vil vurderes) 
  • Erfaring eller kjennskap til Fastems/Mori-Seiki/Makino 
  • Erfaring fra arbeid med komplekse deler og verktøy 
  • Erfaring med bruk av måleverktøy 
  • Erfaring/kjennskap til LEAN 

 

I tillegg er våre nye kollegaer pliktoppfyllende, ansvarsbevisste og jobber med høy grad av nøyaktighet. Du må like å jobbe både selvstendig og i team. Stillingen krever at du tar initiativ, er selvgående og kan planlegge arbeidsdagene dine. En absolutt forutsetning er at du har gode holdninger til helse, miljø og sikkerhet. 

 


Vi vet at flinke folk har mange muligheter, så hvorfor skal du lese videre?  

Servis kultur kjennetegnes av kollegaer som virkelig stiller opp for hverandre! Vi er også kjent for å gi karrieremessige muligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at mange av våre ansatte har vært hos oss i mer enn 20 år. Nytenkning og forbedringsforslag verdsettes hos oss, derfor ønsker vi å høre dine perspektiver. Hos oss får du muligheten til å jobbe selvstendig og fleksibelt. Stillingen gir eierskap til eget arbeidsområde og store muligheter for påvirkning.   

Vi kan også nevne at vi er markedsledende innenfor hydraulikk og har et anerkjent fagmiljø innenfor bransjen. Vi har nye spennende satsingsområder innenfor havbruk og offshore vind og tilbyr innovative og bærekraftige løsninger til våre kunder.  

Helt til sist, som andre bedrifter, frister vi også med konkurransedyktige betingelser, sammen med gode pensjons- og forsikringsordninger.   

 

Hvis dette er drømmestillingen for deg, gleder vi oss til å høre fra deg. 

Har du spørsmål ang. Servi eller stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Spørsmål kan rettes til Produksjonsleder Remi Bjørgum, tlf: 93 88 27 90 eller Teamleder Svein Brekke på tlf: 479 36 033. 

 

For å gjøre søknadsprosessen så effektiv som mulig, trenger du ikke skrive søknadstekst, bare last opp din CV og svar kort på 3 spørsmål.   

Vi behandler søknader fortløpende, så ikke vent med å søke.

   

Hvis du går inn på vår karriereside finner du mer informasjon om oss og flere uttalelser fra våre ansatte. Nedenfor kan du se en video som viser et stort prosjekt hvor vi i Servi har bidratt med vår fagkompetanse innenfor power and motion control. Ganske kult, ikke sant? 

Enkel søknad

Registrer kontaktopplysninger, last opp CV og svar på 3 spørsmål

Servi Group

Vi tør å påstå at det er vår fleksibilitet til å tilpasse oss en verden i stadig endring og vår dedikasjon til å levere solid kvalitet i alle ledd, som har gjort at vi fortsatt eksisterer i dag. 


All den erfaringen og kompetansen vi besitter er overførbar til mange områder i samfunnet. Vi bidrar blant annet til å bygge fremtidens lavkarbonsamfunn – hvor våre nyeste satsningsområder innenfor havvind og havbruk er et bevis på det.  


Som pionéren innenfor styring av kraft og bevegelse, kan vi gjøre en stor forskjell og utfordre tradisjonelle løsninger. 


Vil du bli med å gjøre en forskjell sammen med oss? 

---- 

Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Selskapet er eid av Ferd. 


Kultur og verdier

Servi er en fremtidsrettet bedrift og vi er stadig i utvikling. Ved å legge til rette for læring og mestring for våre ansatte og ledere, ønsker vi å skape prestasjonskultur. Det betyr at vi tørr å sette oss mål, hvor vi stadig forbedrer oss og løfter blikket mot horisonten. For å lykkes med dette må vi evaluere oss selv og det vi gjør, gi hverandre konstruktive tilbakemeldinger og fokusere på måloppnåelse fra individ- til organisasjonsnivå.

For å nå målene vi setter oss, er vi overbevist om at vi også må tørre å gjøre noen feil på veien. Vi tror vi lærer av å gjøre feil og at læring er selve nøkkelen til utvikling.


Våre grunnleggende verdier er; ansvarlig, fleksibel, solid og nytenkende.

---> servi.no