Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Cloud arkitekt

Er du både strategisk og hands on ned i detaljer?
Søknadsfristen er utløpt

Sikri er et programvarehus og en av Norges ledende teknologileverandører til offentlig sektor innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi samarbeider tett med offentlig sektor, viktige premissgivere som Kommunesektorens organisasjon (KS), Digitaliseringsdirektoratet og Arkivverket og private aktører for å hjelpe offentlig sektor til å nå sine målsettinger. Selskapet er en del av Spir Group som er notert på Oslo Børs. 


I Sikri er vi i gang med en smidig transformasjon hvor vi beveger oss i retning av kryssfunksjonelle, autonome produktorienterte team. Vi ønsker å ha med deg som trigges av å skape, fornye, forbedre, forsterke og utforske for å hele tiden skape de beste løsningene for kundene våre. Vi har i dag en god blanding av moderne mikrotjeneste-arkitektur og trofast legacy og legger mye krefter i å modernisere oss videre.  


Cloud arkitekt

Et av hovedproduktene til Sikri er sak- og arkivløsningen Elements. Elements leveres som Saas i skyen vår, Elements Cloud, som kjører i Microsoft AKS. Nå søker vi en cloud arkitekt til å forsterke kapasiteten i teamet og være med oss å videreforedle Elements Cloud. 


Vi ser etter en person med god kompetanse på moderne skytjenester og spesielt Microsoft AKS. Deg vi trenger er hands on og ned i detaljene, men kan også trives på det mer strategiske planet. Vi jobber kontinuerlig med å justere og optimalisere for veien videre.


Noen av dine oppgaver vil være

  • Videreføring av strategi og arkitektur for vår Elements Cloud
  • Kartlegging og optimalisere av eksisterende miljø etter hvert som behov og rammebetingelser endrer seg
  • Fokusere på sikkerhet og sørge for at vi overholder zero trust tilnærmingen
  • Optimalisering for å minimere kostnader 
  • Nært samarbeid med arkitekter fra våre samarbeidspartnere 
  • Management, orkestrering og monitorering 


VI tror at du

  • Har arbeidet som cloud arkitekt i noen år og kjenner rollen 
  • Ser veien fra komplekse forretningsbehov til effektive løsninger i skyen
  • Har erfaring med utvikling, design, utrulling, integrering og konfigurering av en Azure infrastruktur 
  • Har erfaring med å jobbe i DevOps leveransemodell og prosesser 
  • Er opptatt av smidig og DevOps som tankesett og filosofi, og ikke bare metoder  
  • Er opptatt av moderne teknologi og liker å teste ut nye ting 
  • Generell god kunnskap om nettverk, arkitektur, programmering og operativsystemer 
  • Er opptatt av brukeren og hvordan teknologien må brukes for å skape de beste brukeropplevelsene 


Du vil bli en del av et meget kompetent team med mulighet til å utvikle deg i et sterkt fagmiljø og bidra til å digitalisere det offentlige Norge. Vi har et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø med begeistrede medarbeidere.


Med kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Sandefjord og Harstad i tillegg til fleksible hjemmekontorordninger finner vi sammen en god løsning for arbeidssted.


Vi håper å høre fra deg!

Spir Group

Spir Group er et ledende IT-selskap i sterk vekst. Vår ambisjon er å gjøre veien kortere mellom offentlige virksomheter, privat næringsliv og enkelt individet med bruk av data. Vi skal skape verdier og synergier med en innovativ tilnærming til bruk av data og dataanalyse. 

Vår kundebase spenner over offentlig sektor med statlige og kommunale virksomheter, til private virksomheter innen eiendom, bank, forsikring, eiendomsutvikling, medieselskaper, byggherrer, eiendomsbesittere, skatteselskaper, ingeniører, kraftselskaper og byggevareproduksjon. 

Spir Group med Sikri, Ambita, Metria, og Boligmappa har i Norge lokasjoner i Oslo, Bergen, Kristiansand, Sandefjord og Harstad. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Gävle, Umeå og Luleå.


Sikri er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi offentlige kunder den beste løsningen innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Elements sak/arkiv, Elements eByggesak, AIoTSamsvar og PixEdit.


Ambita leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet som brukes både av offentlige og private. Tjenestene brukes av mange tusen brukere hver dag i forbindelse med boligsalg eller bygge- og oppussingsprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og våre kunder, utvikler vi løsninger som gjør arbeidshverdagen for våre brukere enklere og mer effektiv. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Infoland, eTinglysing og Byggesøknaden.


Boligmappa har boligeier i fokus, og leverer brukervennlige løsninger som spesielt håndverkere setter pris på når de skal overføre dokumentasjon av sitt arbeid til boligeier ved oppussing. Boligmappa og Hjemla er populær blant alle boligeiere i Norge.


Metria leverer solide karttjenester, analyserer og transformerer data slik at de gir verdifull innsikt. Verdifulle data gagner og skaper verdi for organisasjoner, både offentlige og private. Det er en hjelp for virksomheter til å nå sine mål.