Utvikler Samsvar

Vil du være med å bygge opp et nytt produktteam?
Søk snarest

Har du erfaring som utvikler, er dyktig på å oversette design til løsning og ønsker å ta ansvar hele veien ut i produksjon? Har du god kjennskap til HTML, CSS, Typescript/Javascript og Node.js og er gjerne også kjent med rammeverk for testing som Jest og Playwright? Da kan du bli en av flere enn 50 dyktige teknologer med mangfoldig bakgrunn og lidenskap for innovasjon og kvalitet. Vi ønsker deg som vil skape ekte verdi for ekte mennesker, som blomstrer i samarbeid med andre og kontinuerlig forbedrer produkter og prosesser.


Vi bygger for tiden et nytt produktteam som skal eie Samsvar, et av produktene i vår portefølje. Frem til nå har all utvikling vært i utlandet, og nå vi henter utviklingen hjem og trenger deg som brenner for både teknologi, flyt og teambygging. Du vil være med å forme team, arbeidsmetoder, arkitektur og løsninger for hele produktutviklingsløpet. Vi skal være en lærende organisasjon, med kontinuerlig flyt av verdi til samfunnet og sammen finne de beste mulighetene og løsningene. Vi trenger en som vil hjelpe oss på denne reisen, som brenner for endringsdyktig arkitektur, DevOps-kultur, innebygget sikkerhet og legger stolthet i eget arbeid.


Samsvar benyttes av offentlige og private virksomheter til å etterleve og dokumentere krav i regelverk og standarder, som f.eks. avviksrapportering, personvern og ROS-analyser. Løsningen er et sett av mikro-tjenester bygget på Node.js. Tjenestene kjører i AWS og er skrevet i ulike JavaScript/Typescript-rammeverk, deriblant Angular og React. Produktet er bygget på moderne serverless teknologi og brukes på ulike flater, inkludert mobilapp for varsling og registrering av avvik.

Hos oss blir du en del av et meget kompetent miljø der du vil utvikle deg både faglig og som person. Du blir en del av et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø med begeistrede medarbeidere. Vi er opptatt av at du er et menneske også utenfor jobb og legger til rette for en god balanse i livets ulike faser.

Vi håper å høre fra deg som vil jobbe tilknyttet et av våre kontorer i Oslo, Kristiansand eller Harstad! Med en fleksibel hybrid hjemmekontorordning finner vi en god løsning sammen.

 

Spir Group

Spir Group er et ledende IT-selskap i sterk vekst. Vår ambisjon er å gjøre veien kortere mellom offentlige virksomheter, privat næringsliv og enkelt individet med bruk av data. Vi skal skape verdier og synergier med en innovativ tilnærming til bruk av data og dataanalyse. 

Vår kundebase spenner over offentlig sektor med statlige og kommunale virksomheter, til private virksomheter innen eiendom, bank, forsikring, eiendomsutvikling, medieselskaper, byggherrer, eiendomsbesittere, skatteselskaper, ingeniører, kraftselskaper og byggevareproduksjon. 

Spir Group med Sikri, Ambita, Metria, og Boligmappa har i Norge lokasjoner i Oslo, Bergen, Kristiansand, Sandefjord og Harstad. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Gävle, Umeå og Luleå.


Sikri er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi offentlige kunder den beste løsningen innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Elements sak/arkiv, Elements eByggesak, AIoTSamsvar og PixEdit.


Ambita leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet som brukes både av offentlige og private. Tjenestene brukes av mange tusen brukere hver dag i forbindelse med boligsalg eller bygge- og oppussingsprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og våre kunder, utvikler vi løsninger som gjør arbeidshverdagen for våre brukere enklere og mer effektiv. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Infoland, eTinglysing og Byggesøknaden.


Boligmappa har boligeier i fokus, og leverer brukervennlige løsninger som spesielt håndverkere setter pris på når de skal overføre dokumentasjon av sitt arbeid til boligeier ved oppussing. Boligmappa og Hjemla er populær blant alle boligeiere i Norge.


Metria leverer solide karttjenester, analyserer og transformerer data slik at de gir verdifull innsikt. Verdifulle data gagner og skaper verdi for organisasjoner, både offentlige og private. Det er en hjelp for virksomheter til å nå sine mål.