Gjør karriere hos oss - ta kontakt!

Åpen søknad
Løpende

Sikri Group er et ledende programvarehus og teknologiselskap som består av selskapene Sikri, Ambita, Boligmappa, Virdi og Metria. Konsernet har til sammen 500 ansatte og er i sterk vekst! Hos oss vil du jobbe med samfunnsnyttige løsninger i skjæringspunktet mellom privat og offentlig sektor, privat industri og innbyggere. Vi har spisskompetanse på programvare og systemer som sikrer trygg datadeling og digitaliserte prosesser hos våre kunder og samarbeidspartnere.  Er du opptatt av bærekraft, godt arbeidsmiljø, teknologi og tjenesteutvikling, så har vi mange spennende karrieremuligheter for de rette kandidatene! 


Åpen Søknad


Dersom du har lyst å være med å bygge selskapet videre, så hører vi gjerne fra deg! Send inn din CV og skriv litt om hvilket fagområde og hvilket selskap du kunne tenke deg å jobbe med. Vi har et svært godt fagmiljø og mange hyggelige kollegaer som alle er ledende innen sine fagfelt. Her er det store muligheter for utvikling og vekst både innenfor de ulike selskapene og på tvers i konsernet. Vi er spesielt interessert i deg som har kompetanse på følgende områder:


 • Data Engineer
 • Frontend Development
 • Backend Development
 • UX Design
 • Data Analysis
 • Artificial Intelligens / AI
 • Change Management / Transformation
 • Digital Marketing
 • Java / Kotlin Development
 • DevOPS Development
 • Infrastructure and System Integration


Vi ser frem til å høre fra deg!


Har du spørsmål knyttet til mulighetene i Sikri Group?

Kontakt gjerne Anny Margrethe Bratterud, HR Direktør på telefon 957 53 934

Sikri Group

Sikri Group er et ledende IT-selskap i sterk vekst. Vår ambisjon er å gjøre veien kortere mellom offentlige virksomheter, privat næringsliv og enkelt individet med bruk av data. Vi skal skape verdier og synergier med en innovativ tilnærming til bruk av data og dataanalyse. 

Vår kundebase spenner over offentlig sektor med statlige og kommunale virksomheter, til private virksomheter innen eiendom, bank, forsikring, eiendomsutvikling, medieselskaper, byggherrer, eiendomsbesittere, skatteselskaper, ingeniører, kraftselskaper og byggevareproduksjon. 

Sikri Group med Sikri AS, Ambita AS, Metria AB, Boligmappa og Virdi har i Norge lokasjoner i Oslo, Bergen, Kristiansand, Sandefjord og Harstad. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Gävle, Umeå og Luleå.


Sikri AS er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi offentlige kunder den beste løsningen innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Elements sak/arkiv, Elements eByggesak, Elements LekdommerSamsvar og PixEdit.


Ambita AS leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet som brukes både av offentlige og private. Tjenestene brukes av mange tusen brukere hver dag i forbindelse med boligsalg eller bygge- og oppussingsprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og våre kunder, utvikler vi løsninger som gjør arbeidshverdagen for våre brukere enklere og mer effektiv. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Infoland, eTinglysing og Byggesøknaden.


Boligmappa har boligeier i fokus, og leverer brukervennlige løsninger som spesielt håndverkere setter pris på når de skal overføre dokumentasjon av sitt arbeid til boligeier ved oppussing. Boligmappa og Hjemla er populær blant alle boligeiere i Norge.


Metria leverer solide karttjenester, analyserer og transformerer data slik at de gir verdifull innsikt. Verdifulle data gagner og skaper verdi for organisasjoner, både offentlige og private. Det er en hjelp for virksomheter til å nå sine mål.