Backendutvikler

En forskjell for samfunnet
Løpende

Vil du jobbe med oss for en effektiv offentlig sektor? 


I Sikri lager vi digitale produkter som brukes av store deler av det offentlige i Norge. Vi er opptatt av at fagsystemer skal ha optimal brukervennlighet, robusthet og pålitelighet slik at brukerne får en så effektiv og knirkefri arbeidshverdag som mulig, i alle fall når det kommer til det tekniske. Det betyr nemlig bedre tjenester for oss som innbyggere og brukere av offentlige tjenester.  


Flaggskipet vårt Elements er et sak- og arkivsystem. I Elements er vi i gang med store moderniseringsløft både over og under panseret. I backend har vi mye kode som har stått oss bi gjennom tykt og tynt i mange år, men som nå er gjenstand for en stor modernisering. Vi har begynt å ta tak i de virkelig store utfordringene og det er både befriende, tilfredsstillende og krevende. I frontend får hele grensesnittet en total makeover, og dette må selvfølgelig støttes av ny arkitektur og nye løsninger. 


Vi trenger flere backendutviklere med på laget og ser nå etter deg som trigges av å være med på en moderniseringsreise. Du vil være med å røske løs, rive ut, revurdere, redefinere og bygge opp nye komponenter, tjenester og løsninger. Her er det rom for mye nytenkning og kreativitet. Du må være en som tar tak i utfordringer, selv om de er store og vanskelige og som sammen med teamet ditt tar eierskap til hele løsningen dere lager. Hvilket av produktteamene som passer best for din profil finner vi ut av sammen. 


Vår backend er i dag skrevet i .Net, men vi er også nysgjerrige på andre språk og teknologier som kan bidra til kreativitet og effektive løsninger. Ønsker du å bidra i større deler av stacken er alle muligheter for dette åpne. 


Litt mer konkret om arbeidsoppgavene:  


  • Backend-utvikling med bruk av .Net og Azure skytjenester 
  • Delta i arkitekturdiskusjoner og ta del i veivalg for modernisering av backend 
  • Identifisere områder med forbedringspotensial, planlegge og realisere forbedringer i kode og struktur. 
  • Bidra med automatisering, CI/CD og forbedringer av DevEx 
  • Aktivt bidra for å forbedre arbeidsprosess innad i teamet.  


Deg vi leter etter:

  • Har noen års erfaring fra komplekse systemer og gjerne også modernisering av gammel moro 
  • Tar eierskap gjennom hele utviklingsløpet 
  • Tør å utfordre gamle sannheter, eksperimentere og prøve nye tilnærminger 
  • Har et DevOps og smidig mindset, og ser etter kontinuerlig forbedring i arbeidshverdagen  


Hos oss blir du en del av et kompetent fagmiljø hvor du får mulighet til å utvikle deg faglig og som person. Du blir en del av et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø med begeistrede medarbeidere. Vi er en lærende organisasjon der vi sammen finner de beste mulighetene og løsningene. Så er vi opptatt av at du er et menneske også utenfor jobb og legger til rette for en god balanse i livets ulike faser.  


Vi håper å høre fra deg som vil jobbe ved et av våre kontorer i Kristiansand eller Oslo! Ta gjerne kontakt med Ida Johansen på ida.johansen@sikri.no for å høre mer om stillingen.  


Om selskapet

Sikri AS er et av Norges ledende teknologileverandører til offentlig sektor innen blant annet saksbehandlings- og arkiveringssystem. Vi gir våre kunder innovative og brukervennlige løsninger. Med erfaring og nysgjerrighet, setter vi standarden innen vårt fagfelt. Her er ikke koding bare en jobb, men en mulighet til å påvirke samfunnet innen områder som spenner fra barnevern til skatt.  


Sikri AS er en del av Spir Group som består av selskapene Sikri, Ambita, Boligmappa og Metria. Fellesnevneren er at vi jobber i skjæringspunktet mellom privat og offentlig sektor, privat industri og innbyggere og har spisskompetanse på programvare og systemer som sikrer trygg datadeling og digitaliserte prosesser hos våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er godt etablert i Norge og Norden, og har mange spennende karrieremuligheter for de rette kandidatene. 

Spir Group

Spir Group er et ledende IT-selskap i sterk vekst. Vår ambisjon er å gjøre veien kortere mellom offentlige virksomheter, privat næringsliv og enkelt individet med bruk av data. Vi skal skape verdier og synergier med en innovativ tilnærming til bruk av data og dataanalyse. 

Vår kundebase spenner over offentlig sektor med statlige og kommunale virksomheter, til private virksomheter innen eiendom, bank, forsikring, eiendomsutvikling, medieselskaper, byggherrer, eiendomsbesittere, skatteselskaper, ingeniører, kraftselskaper og byggevareproduksjon. 

Spir Group med Sikri, Ambita, Metria, og Boligmappa har i Norge lokasjoner i Oslo, Bergen, Kristiansand, Sandefjord og Harstad. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Gävle, Umeå og Luleå.


Sikri er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi offentlige kunder den beste løsningen innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Elements sak/arkiv, Elements eByggesak, AIoTSamsvar og PixEdit.


Ambita leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet som brukes både av offentlige og private. Tjenestene brukes av mange tusen brukere hver dag i forbindelse med boligsalg eller bygge- og oppussingsprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og våre kunder, utvikler vi løsninger som gjør arbeidshverdagen for våre brukere enklere og mer effektiv. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Infoland, eTinglysing og Byggesøknaden.


Boligmappa har boligeier i fokus, og leverer brukervennlige løsninger som spesielt håndverkere setter pris på når de skal overføre dokumentasjon av sitt arbeid til boligeier ved oppussing. Boligmappa og Hjemla er populær blant alle boligeiere i Norge.


Metria leverer solide karttjenester, analyserer og transformerer data slik at de gir verdifull innsikt. Verdifulle data gagner og skaper verdi for organisasjoner, både offentlige og private. Det er en hjelp for virksomheter til å nå sine mål.