Produkteier

Form fremtidens offentlige sektor!
Løpende

Vil du være med på å skape en effektiv offentlig sektor gjennom innovasjon og teknologi?


Sikri AS søker en dedikert produkteier til å bistå med utviklingen av nyskapende løsninger innen saksbehandlings- og arkiveringssystemer. 


Som produkteier hos oss vil du ha en unik mulighet til å påvirke samfunnet gjennom ditt arbeid. Vi er en ledende teknologileverandør til offentlig sektor, og med din erfaring og lidenskap vil du være med på å sette standarden innen ditt fagfelt. Vi ser etter deg som har erfaring med å oversette brukerbehov til løsninger og som trives med å ta ansvar gjennom hele utviklingsprosessen. 


Ansvarsområder: 

  • Definere og prioritere produktets visjon og strategi basert på kundebehov og markedsundersøkelser
  • Samarbeide tett med tverrfaglige team, inkludert utviklere, UX-designere, salg og forretningsutviklere, for å sikre en smidig produktutviklingsprosess
  • Etablere og kommunisere tydelige mål og leveranseplaner for produktet
  • Kontinuerlig evaluere produktets ytelse og effektivitet, og identifisere muligheter for forbedring
  • Delta aktivt i kundemøter, workshops og brukertester for å samle inn tilbakemeldinger og forstå brukernes behov


Kvalifikasjoner:

  • Erfaring som produkteier eller tilsvarende rolle, helst innen IT eller programvareutvikling
  • Solid forståelse for smidige utviklingsmetoder og verktøy
  • God teknologi- og forretningsforståelse
  • Evne til å trives i et tverrfaglig miljø preget av samarbeid og innovasjon


Vi tilbyr: 

  • En unik mulighet til å forme fremtidens offentlige sektor gjennom teknologi og innovasjon
  • Et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø preget av samarbeid og læring
  • Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter


Med kontorer sentralt i Oslo, Bergen, Kristiansand og Sandefjord i tillegg til fleksible hjemmekontorordninger finner vi sammen en god løsning for arbeidssted.


Bli en del av vårt dedikerte team som jobber for å skape reell verdi for samfunnet - vi håper å høre fra deg!


Har du spørsmål?

Ta kontakt med Thomas Stangnes thomas.stangnes@sikri.no


Om selskapet

Sikri AS er et programvarehus og en av Norges ledende leverandører av forvaltningssystemer og digitaliseringsløsninger til offentlig sektor. ​Våre løsninger skaper verdi gjennom bedre samhandling, trygg forvaltning av dokumentasjon og grunnlag for datadrevne beslutninger.​ Vi har tett kontakt med kunder, partnere, offentlige og private virksomheter, premissgivere og leverandører av nasjonale fellestjenester​. Sammen hjelper vi offentlig sektor å nå sine målsettinger om effektiv ressursbruk og bedre innbyggertjenester. 

Sikri AS leverer merkevarene Elements, PixEdit, Samsvar og AIoT og er en del av konsernet Spir Group som er notert på Oslo Børs. 

Spir Group

Spir Group er et ledende IT-selskap i sterk vekst. Vår ambisjon er å gjøre veien kortere mellom offentlige virksomheter, privat næringsliv og enkelt individet med bruk av data. Vi skal skape verdier og synergier med en innovativ tilnærming til bruk av data og dataanalyse. 

Vår kundebase spenner over offentlig sektor med statlige og kommunale virksomheter, til private virksomheter innen eiendom, bank, forsikring, eiendomsutvikling, medieselskaper, byggherrer, eiendomsbesittere, skatteselskaper, ingeniører, kraftselskaper og byggevareproduksjon. 

Spir Group med Sikri, Ambita, Metria, og Boligmappa har i Norge lokasjoner i Oslo, Bergen, Kristiansand, Sandefjord og Harstad. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Gävle, Umeå og Luleå.


Sikri er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi offentlige kunder den beste løsningen innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Elements sak/arkiv, Elements eByggesak, AIoTSamsvar og PixEdit.


Ambita leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet som brukes både av offentlige og private. Tjenestene brukes av mange tusen brukere hver dag i forbindelse med boligsalg eller bygge- og oppussingsprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og våre kunder, utvikler vi løsninger som gjør arbeidshverdagen for våre brukere enklere og mer effektiv. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Infoland, eTinglysing og Byggesøknaden.


Boligmappa har boligeier i fokus, og leverer brukervennlige løsninger som spesielt håndverkere setter pris på når de skal overføre dokumentasjon av sitt arbeid til boligeier ved oppussing. Boligmappa og Hjemla er populær blant alle boligeiere i Norge.


Metria leverer solide karttjenester, analyserer og transformerer data slik at de gir verdifull innsikt. Verdifulle data gagner og skaper verdi for organisasjoner, både offentlige og private. Det er en hjelp for virksomheter til å nå sine mål.