Key Account Manager

Rådgivende selger til store kunder i offentlig sektor
Løpende
  • Er du en målrettet selger som er god på kunderelasjoner?
  • Ønsker du å selge løsninger som gjør en forskjell for samfunnet?


Vi søker etter en Key Account Manager til sentral rolle i et dedikert og engasjert salgsteam i Sikri.


Sikri er en ledende teknologileverandør til offentlig sektor. Våre kunder er organisasjoner med viktige samfunnsoppdrag innen helse, stat, kommune og fylkeskommune. Vi ser etter deg som vil videreutvikle din salgskompetanse med din egen kundeportefølje og er sterk på å bygge relasjoner både til ledere og fagpersonell hos kunden. Du trives både med å jobbe individuelt, i velfungerende salgsteam og med fagressurser i vår virksomhet.


Programvaren og tjenestene vi utvikler og selger er virksomhetskritiske, og våre kunder er avhengige av våre produkter og for å kunne levere gode tjenester. Vi tenker oss at du har en rådgivende profil og er rask til å se muligheter for mersalg som gir forbedringer for kunden. Ditt hovedfokus blir Elements Cloud programvarefamilie, men du bør kunne gi kundene gode råd på tvers av ulike produkt- og tjenesteområder. Spesielt aktuelt er ulike automatiseringsløsninger - inkludert robotprosessautomatisering (RPA) og kunstig intelligens (KI/AI).


Vi håper du kjenner deg igjen i noe av dette:

  • Du bruker tid på å lære våre produkter og tar ansvar for å skape kundeverdi og økonomiske resultat innenfor dine definerte kundegrupper
  • Du trives med å lede og drive salgsprosesser fra start til slutt
  • Du kan kommunisere med både teknologer og ledere på strategisk nivå og fokuserer på kundeverdi som løser viktige utfordringer
  • Du har et godt muntlig og skriftlig språk som et av dine virkemiddel for å lykkes med salg
  • Du er dyktig på å etablere nettverk og relasjoner med ledere og beslutningstakere
  • Du har kjennskap til offentlig sektor, anskaffelsesregler og hvordan vinne anbud


Det viktigste for oss er imidlertid din "X-faktor" som vil komplettere vårt team og medføre suksess.


Slik er det å jobbe i Sikri 

Hos oss jobber vi både tverrfaglig og i team. Vi når våre mål ved at kompetente og dedikerte medarbeidere jobber sammen og motiverer hverandre, og alle bidrar til å bygge de beste teamene rundt kundens kjøpsprosess.


Vår virksomhet, ledelse og samhandling er preget av sterkt kollegialt samhold, tillit og respekt. Entusiasme, pålitelighet, kunnskap og innovasjon er våre verdier og vi tar alle et ansvar for at våre kollegaer skal trives godt. Hos oss møter du alt fra studenter til erfarne medarbeidere i pensjonsalder - alle med felles motivasjon om å forbedre og fornye samfunnet vi alle er en del av gjennom å hjelpe offentlig sektor å lage bedre og raskere innbyggertjenester.


Arbeidssted

Vi har flotte kontorlokaler i Vika i Oslo og tilbyr fleksible hjemmekontorløsninger.

 

Vi håper å høre fra deg!


Kontaktinformasjon

Om du ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med vår salgsdirektør Odd Henrik Hansen.

E-post: odd.hansen@sikri.no

Telefon : 977 14 195


Mangfoldserklæring

Vi er en arbeidsgiver som verdsetter mangfold og inkludering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater, uavhengig av bakgrunn, til å søke.


Om Sikri

Sikri AS er et programvarehus og en av Norges ledende leverandører av forvaltningssystemer og digitaliseringsløsninger til offentlig sektor. ​Våre løsninger skaper verdi gjennom bedre samhandling, trygg forvaltning av dokumentasjon og grunnlag for datadrevne beslutninger.​ Vi har tett kontakt med kunder, partnere, offentlige og private virksomheter, premissgivere og leverandører av nasjonale fellestjenester​. Sammen hjelper vi offentlig sektor å nå sine målsettinger om effektiv ressursbruk og bedre innbyggertjenester. 


Sikri AS leverer merkevarene Elements, PixEdit, Samsvar og AIoT og er en del av konsernet Spir Group som er notert på Oslo Børs. 

Spir Group

Spir Group er et ledende IT-selskap i sterk vekst. Vår ambisjon er å gjøre veien kortere mellom offentlige virksomheter, privat næringsliv og enkelt individet med bruk av data. Vi skal skape verdier og synergier med en innovativ tilnærming til bruk av data og dataanalyse. 

Vår kundebase spenner over offentlig sektor med statlige og kommunale virksomheter, til private virksomheter innen eiendom, bank, forsikring, eiendomsutvikling, medieselskaper, byggherrer, eiendomsbesittere, skatteselskaper, ingeniører, kraftselskaper og byggevareproduksjon.


Våre lokasjoner:

  • Norge: Oslo, Bergen, Kristiansand, Sandefjord og Harstad.
  • Sverige: Stockholm, Gävle, Umeå og Luleå.


Med flere datterselskaper og sterke partnerskap i våre nøkkelmarkeder får tilgang til et bredt nettverk, samtidig som solide muligheter til å utvikle din karriere hos oss. Styrken vår er at vi er satt sammen av flere selskaper, med mennesker fra ulik bakgrunn, etnisitet, aldre og faglig bakgrunn. Vi er for mangfold, likeverd, og likestilling. Vi oppfordrer kandidater med hull i CV-en, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn til å søke hos oss.


Bli kjent med våre selskaper:


Sikri er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi offentlige kunder den beste løsningen innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Elements sak/arkiv, Elements eByggesak, AIoTSamsvar og PixEdit.


Ambita leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet som brukes både av offentlige og private. Tjenestene brukes av mange tusen brukere hver dag i forbindelse med boligsalg eller bygge- og oppussingsprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og våre kunder, utvikler vi løsninger som gjør arbeidshverdagen for våre brukere enklere og mer effektiv. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Infoland, eTinglysing og Byggesøknaden.


Boligmappa har boligeier i fokus, og leverer brukervennlige løsninger som spesielt håndverkere setter pris på når de skal overføre dokumentasjon av sitt arbeid til boligeier ved oppussing. Boligmappa og Hjemla er populær blant alle boligeiere i Norge.


Metria leverer solide karttjenester, analyserer og transformerer data slik at de gir verdifull innsikt. Verdifulle data gagner og skaper verdi for organisasjoner, både offentlige og private. Det er en hjelp for virksomheter til å nå sine mål.