Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Ringerike, Norge

Vil du bo og jobbe i Marka?

Skiforeningen søker vertskap til Løvlia skistue
29.10.2023

Engasjert vertskap med hjerte for Marka søkes til storstua på Krokskogen


Med fantastisk beliggenhet på Krokskogen, nesten 600 meter over havet, ligger Løvlia skistue. Denne populære markastua stod ferdig i 1937 og bærer en rik historie og lang tradisjon som turmål i Marka. Bygget er miljøfyrtårnsertifisert, godt vedlikeholdt og har i nyere tid blitt modernisert og tilpasset tidens krav. Løvlia har 63 sengeplasser, fordelt på 15 rom og brukes som serverings- og overnattingssted for turfolk hele året. Løvlia er et knutepunkt for skiløpere og markabrukere - de rødmerkede skiløypene og blåmerkede stiene går rett over tunet og fortsetter mot nord, sør, øst og vest. I tillegg er markastua populær som lokale for bryllup, bursdager og andre selskaper, samt samlinger for bedrifter og organisasjoner.


Som vertskap på Løvlia skistue vil dere selv kunne skape deres egen arbeidsplass i Marka og dere vil være ansvarlige for driften og økonomien på Løvlia skistue. Vertskapet skal drive etter Skiforeningens strategi og verdier, og vi setter som vilkår at det er minst to ansvarlige i vertskapet.


Skiforeningen er opptatt av at det skal være et godt tilbud på Løvlia for alle markabrukere hele året generelt og for Skiforeningens medlemmer spesielt.



Vi søker etter et vertskap som:

  • er opptatt av god service og å tilby et godt mat- og overnattingstilbud
  • har et langsiktig perspektiv
  • er initiativrike, kreative og evner å skape nye aktiviteter
  • trives med å jobbe med mennesker og å ha mennesker rundt seg
  • behersker daglig drift av det tekniske anlegget på markastua
  • har erfaring fra drift av markastue, turisthytte, reiseliv eller lignende
  • evner å gi god service og informasjon til markabrukere sommer og vinter
  • har evne og vilje til å stå på i perioder med mange gjester


Søknadsfrist er satt til 29. oktober, men vi vil vurdere søknader fortløpende.


For spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

  • avdelingsleder Lars Gurandsrud 91 11 91 93 / lars.gurandsrud@skiforeningen.no, eller
  • ass. generalsekretær Espen Jonhaugen 936 15 350 / espen.jonhaugen@skiforeningen.no


For å avtale visning på Løvlia skistue, ta kontakt med lars.gurandsrud@skiforeningen.no.

Skiforeningen

Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med 73.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka hele året.

Siden 1883 har Skiforeningen vært en viktig del av folks liv og hverdag. Som tilrettelegger for aktivitet i Marka og som forvalter av vår stolte, norske skikultur. Mens verden er i stadig endring, er den gode opplevelsen vi får i Marka konstant.

I løpet av en vinter kjører Skiforeningen hundrevis av mil med flotte skiløyper. Og når snøen går bidrar vi til aktivitet til fots, på sykkel eller rulleski. Markastuene er flotte og varme møteplasser for store og små hele året. Vi deler av vårt engasjement og vår kompetanse, og introduserer stadig flere av oss til gleden med aktive liv utendørs. Fordi vi elsker hverdagsmagien i Marka. Alene eller sammen med andre.

Skiforeningen tar vare på markagleden, uansett hva samfunnet, befolkningen og tiden vi lever i krever av oss. Vi sikrer et bærekraftig friluftsliv gjennom tilrettelagte aktiviteter nær der folk bor. Så man enkelt kan fylle fritiden sin med meningsfullt innhold. Fordi vi vet at en time eller en dag ute i Marka gir våre medlemmer akkurat det påfyllet av energi de trenger i en travel hverdag. Vi kaller det Marka-effekten, og den kommer helt uten resept!