Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Vi søker instruktører til Friluftsglede!

Drømmejobb i Skiforeningen?
16.06.2024

Brenner du for friluftsliv, aktivitet og liker å jobbe med barn? Da kan dette være jobben for deg! Skiforeningen søker nå etter flere engasjerte instruktører til skoleprosjektet Friluftsglede.


Friluftsglede i skolen arrangeres årlig for 4000 tredje- og fjerdeklassinger på tre Marka-nære lokasjoner i Oslo. Instruktørstillingen er en engasjementstilling, sesongbasert med en høst, vinter og vårsesong. I tillegg er det muligheter til å jobbe på andre prosjekter Skiforeningen tilbyr i løpet av året som bl.a. Barnas Skiskole, langrennskurs, ferietilbud og åpne aktivitetsdager.


Friluftsglede for skoler er et pedagogisk og praktisk friluftsopplegg som går over to skoleår og inneholder både høst- og vårsesong, i tillegg til vinter for utvalgte skoler. Målgruppen er 3. og 4. klasse fra skoler i Oslo, samt mottak-/alfaklasser. Tilbudet er et læring i friluft-prosjekt, med hovedvekt på mestring, inkludering, integrering og gode opplevelser i naturen. Friluftsglede legger til rette for læring, bidrar til god fysisk og psykisk helse, og ikke minst lærer barn å bli glade i naturen og Marka. Slik blir de også bedre rustet til å ta vare på den for framtiden. Opplegget bygger på et pedagogisk rammeprogram og undervisningsopplegg knyttet opp mot skolens læreplan. Vi er blant annet innom temaer som dyr og spor, orientering og kart, motoriske utfordringer, fellesskap, samarbeid og lek, sporløs ferdsel, planter og spiselige vekster, sansing og undring, bål, bruk av friluftsutstyr, mat og måltid og ski.

 

Skoleprosjektet gjennomføres over tre sesonger i løpet av et skoleår:

Mandag til fredag (ikke i skolens ferier og fridager)

  • Friluftsglede høst: Starten av september til slutten av oktober på Skullerud, Grorud og ny lokasjon. Arbeidstid: 08:00-14:00
  • Friluftsglede vinter: To uker i mars på Skullerud, Grorud og ny lokasjon. Arbeidstid: 08:00-14:00
  • Friluftsglede vår: April/mai til juni på Skullerud, Grorud og ny lokasjon. Arbeidstid: 08:00-14:00


Vi ser etter deg som:

  • Har stor interesse for friluftsliv og ønsker å dele din Friluftsglede med barn og unge
  • Har erfaring/kompetanse innenfor friluftsliv/pedagogikk/arbeid med barn og unge
  • Ønsker en aktiv jobb hvor mestring står i fokus
  • Har gode samarbeidsevner, er nysgjerrig og lærevillig
  • Kan jobbe flere ganger i uken per sesong
  • Behersker norsk, skriftlig og muntlig

 

Vi tilbyr

  • Et positivt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer, masse frisk luft og unike Marka-opplevelser 
  • Betydningsfull erfaring
  • Gode pensjonsordninger 
  • Medlemskap i Skiforeningen
  • Lønn etter gjeldende satser for prosjektet

 

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med prosjektleder for Friluftsglede Cathrine H. Birkelid

Tlf: 970 19 129 eller e-post: cathrine.birkelid@skiforeningen.no


Les mer om prosjektet her: Friluftsglede | Skiforeningen 

Skiforeningen

Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med 73.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka hele året.

Siden 1883 har Skiforeningen vært en viktig del av folks liv og hverdag. Som tilrettelegger for aktivitet i Marka og som forvalter av vår stolte, norske skikultur. Mens verden er i stadig endring, er den gode opplevelsen vi får i Marka konstant.

I løpet av en vinter kjører Skiforeningen hundrevis av mil med flotte skiløyper. Og når snøen går bidrar vi til aktivitet til fots, på sykkel eller rulleski. Markastuene er flotte og varme møteplasser for store og små hele året. Vi deler av vårt engasjement og vår kompetanse, og introduserer stadig flere av oss til gleden med aktive liv utendørs. Fordi vi elsker hverdagsmagien i Marka. Alene eller sammen med andre.

Skiforeningen tar vare på markagleden, uansett hva samfunnet, befolkningen og tiden vi lever i krever av oss. Vi sikrer et bærekraftig friluftsliv gjennom tilrettelagte aktiviteter nær der folk bor. Så man enkelt kan fylle fritiden sin med meningsfullt innhold. Fordi vi vet at en time eller en dag ute i Marka gir våre medlemmer akkurat det påfyllet av energi de trenger i en travel hverdag. Vi kaller det Marka-effekten, og den kommer helt uten resept!