Oslo

Frivillig

Sett spor sammen med oss - bli frivillig i Skiforeningen!
FRONT.POSITION.ONGOING

Slik blir du frivillig i Skiforeningen

Frivillige i Skiforeningen legger ned et stort arbeid i Marka og på alle arrangement og kurs gjennom hele året. Rydding av løyper i skogen og gjennomføring av verdens største barneskirenn er bare noen av mange oppgaver de frivillige er engasjert i gjennom året.  Alt handler om å skape gode Markaopplevelser og flotte øyeblikk i Holmenkollen.


Er du nysgjerrig på arbeidet? Her er noe av det du kan engasjere deg i:1. Markatjenesten

Markatjenesten er Skiforeningens hjelpere ute i Marka. De frivillige gjør mange forskjellige typer oppgaver gjennom hele året. Hovedoppgaven er å inspirere og bidra til gode tur- og naturopplevelser. Du kan selv velge hva du ønsker å bidra med. Markatjenesten er en hyggelig gjeng med engasjerte personer som samles et par ganger i året for felles hygge og informasjonsutveksling. Som frivillig får du flere goder.

Blant oppgavene er:

  • Bli med på skibussen og sykkelbussen og bidra med tips og informasjon.
  • Bemanne smørestasjoner på Skiforeningens stuer og utfartssteder.
  • Bidra ved arrangementer i regi av Skiforeningen.
  • Hjelpe til på Barnas skiskole.
  • Være med i ”sykkelpatruljen”.
  • Hjelpe til med å rydde løypene i Marka.

2. Holmenkollmarsjen 18. februar 2023

På Holmenkollmarsjen er det et stort antall frivillige i sving både før, under og etter arrangementet. For at Skiforeningen skal kunne fortsette å arrangere et av Norges største og beste turrenn, er vi helt avhengig av den hjelpen vi får fra de frivillige. Velkommen med på laget!3. Barnas Holmenkolldag - 50 år i 2023

Barnas Holmenkolldag er verdens største barneskirenn, og har blitt arrangert siden 1973. Vil du være med å skape minnerike opplevelser og stolte øyeblikk på verdens største barneskirenn? Da er du hjertelig velkommen med i frivilligteamet!4. Andre arrangementer

Skiforeningen arrangerer også en rekke andre aktiviteter og arrangementer gjennom året hvor vi trenger frivillige. Du kan også kontakte oss via frivillig@skiforeningen.no dersom du ønsker å høre mer om disse mulighetene.


Vi tar løpende i mot din søknad som frivillig. Søk her og fortell i søknaden hvilke av områdene over du ønsker å engasjere deg i.

Skiforeningen

Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med 73.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka hele året.

Siden 1883 har Skiforeningen vært en viktig del av folks liv og hverdag. Som tilrettelegger for aktivitet i Marka og som forvalter av vår stolte, norske skikultur. Mens verden er i stadig endring, er den gode opplevelsen vi får i Marka konstant.

I løpet av en vinter kjører Skiforeningen hundrevis av mil med flotte skiløyper. Og når snøen går bidrar vi til aktivitet til fots, på sykkel eller rulleski. Markastuene er flotte og varme møteplasser for store og små hele året. Vi deler av vårt engasjement og vår kompetanse, og introduserer stadig flere av oss til gleden med aktive liv utendørs. Fordi vi elsker hverdagsmagien i Marka. Alene eller sammen med andre.

Skiforeningen tar vare på markagleden, uansett hva samfunnet, befolkningen og tiden vi lever i krever av oss. Vi sikrer et bærekraftig friluftsliv gjennom tilrettelagte aktiviteter nær der folk bor. Så man enkelt kan fylle fritiden sin med meningsfullt innhold. Fordi vi vet at en time eller en dag ute i Marka gir våre medlemmer akkurat det påfyllet av energi de trenger i en travel hverdag. Vi kaller det Marka-effekten, og den kommer helt uten resept!