Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Skiforeningen søker vertskap til Kikutstua - storstua i Nordmarka

Drømmejobben i Marka!
Søknadsfristen er utløpt

Etter 25 år med samme drivere, søker Skiforeningen nå etter nytt vertskap til Kikutstua, som er Skiforeningens stue sentralt ved Bjørnsjøen i Nordmarka. Med beliggenhet midt i turterrenget, er den et utmerket overnattingssted og rasteplass på dagsturer, enten man kommer fra nord, syd, øst eller vest, sommer eller vinter. Kikutstua er et knutepunkt for skiløpere og markabrukere, og de rød- og blåmerkede skiløypene og stiene går rett over tunet.


I 2010 ble Kikut ombygget, og med det er det totalt 65 overnattingsplasser fordelt på to, fire-, fem- og seksmannsrom. I samme etasje som overnattingsrommene er det nye dusjfasiliteter og badstue med utsikt over Bjørnsjøen. Bygget er miljøfyrtårsertifisert, godt vedlikeholdt og har i nyere tid blitt modernisert og tilpasset tidens krav.


Som vertskap på Kikutstua vil dere selv kunne skape deres egen arbeidsplass i Marka og dere vil være ansvarlige for driften og økonomien på markastua. Vertskapet skal drive etter Skiforeningens strategi og verdier, og vi setter som vilkår at det er minimum to ansvarlige i vertskapet.

 

Vi søker etter et vertskap som:

  • er opptatt av god service og å tilby et godt mat- og overnattingstilbud
  • har et langsiktig perspektiv
  • er initiativrike, kreative og evner å skape nye aktiviteter
  • trives med å jobbe med mennesker og å ha mennesker rundt seg
  • har evne og vilje til å stå på i perioder med mange gjester
  • skaper en god atmosfære


Det er ikke et krav, men en fordel om vertskapet:

  • behersker daglig drift av det tekniske anlegget på markastuen
  • har erfaring fra drift av markastue, turisthytte, reiseliv eller lignende
  • har god kjennskap til Marka


Skiforeningen er opptatt av at det skal være et godt tilbud på Kikutstua, ikke bare for Skiforeningens medlemmer, men for alle markabrukere hele året.


For ytterligere informasjon ta kontakt med Lars Gurandsrud, mobil: 911 19 193.

Søknadsfrist: løpende.

Skiforeningen

Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med 73.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka hele året.

Siden 1883 har Skiforeningen vært en viktig del av folks liv og hverdag. Som tilrettelegger for aktivitet i Marka og som forvalter av vår stolte, norske skikultur. Mens verden er i stadig endring, er den gode opplevelsen vi får i Marka konstant.

I løpet av en vinter kjører Skiforeningen hundrevis av mil med flotte skiløyper. Og når snøen går bidrar vi til aktivitet til fots, på sykkel eller rulleski. Markastuene er flotte og varme møteplasser for store og små hele året. Vi deler av vårt engasjement og vår kompetanse, og introduserer stadig flere av oss til gleden med aktive liv utendørs. Fordi vi elsker hverdagsmagien i Marka. Alene eller sammen med andre.

Skiforeningen tar vare på markagleden, uansett hva samfunnet, befolkningen og tiden vi lever i krever av oss. Vi sikrer et bærekraftig friluftsliv gjennom tilrettelagte aktiviteter nær der folk bor. Så man enkelt kan fylle fritiden sin med meningsfullt innhold. Fordi vi vet at en time eller en dag ute i Marka gir våre medlemmer akkurat det påfyllet av energi de trenger i en travel hverdag. Vi kaller det Marka-effekten, og den kommer helt uten resept!