Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Butikkmedarbeider Fulltid

Vil du jobbe med oss?
30.09.2023
SmoothieXchange søker butikkmedarbeidere

Heltid (må kunne jobbe dagtid)
Er du en blid og utadvendt person som liker å jobbe med mennesker? Motiveres du av å gi kundene våre gode handleopplevelser? Tar du en utfordring og synes det er gøy med høyt tempo? Da er du sannsynligvis den vi leter etter!


Som medarbeider i SmoothieXchange trives du i en hverdag med høyt tempo! Du er aktiv og detaljorientert og beholder roen i stressende situasjoner. Det er hos deg kunden får den beste servicen og den hyggeligste handleopplevelsen.


Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å bidra til optimal kundeservice og produktkvalitet, effektiv drift av butikken og å opprettholde et fresht og delikat utsalgssted med fokus på renhold og orden.


Vi ser etter deg som er utadvendt, engasjert, med et positivt menneskesyn og er flink til å ta i et tak. Du er strukturert og ryddig med et godt overblikk og med glimt i øyet. Du er flink til å oppnå gode relasjoner til kundene, trives med salg og motiveres av gode resultater. For deg er det en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet.


Vi tilbyr deg en spennende, utfordrende og aktiv stilling med sosiale medarbeidere og godt miljø.


Er du personen vi leter etter gleder vi oss til å lese søknaden din!


Hilsen,

SmoothieXchange teamet

Smoothie Xchange