USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Internship sommer 2023 hos Söderberg & Partners Wealth Management

S&P WM sommer Internship 2023
09.10.2022

Har du en iboende interesse for finans og ønsker relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde? Ønsker du faglig utfordringer med personlig oppfølging av hyggelige kollegaer?

Da bør du søke internship hos oss!

Som intern hos S&P WM vil du få en unik innsikt i bransjen og kulturen vår. Du vil også få et stort nettverk av imøtekommende kollegaer, og ikke minst studierelevant arbeidserfaring.


HVEM ER VI?

S&P WM er et verdidrevet selskap. Vår visjon i Söderberg & Partners Wealth Management er å jobbe proaktivt for våre klienter i dag slik at de kan få en rikere og tryggere hverdag i fremtiden. Våre klientløfter danner grunnlaget for å gjøre vår visjon mulig, og å levere på det vi tror på. Sammen med våre verdier skal de bidra til å heve kvaliteten på tjenestene vi leverer til våre klienter.


HVA KAN VI TILBY?

Som en intern hos S&P WM får du mulighet til å få relevant arbeidstrening innenfor ulike områder og avdelinger for å gi deg en best mulig praksis og kompetanse.

  • Skreddersydd opplegg i ulike avdelinger, både på rådgiversiden og i ulike støtteavdelinger som Operations, IT- og forretningsutvikling og Investeringsavdelingen.
  • Du vil få tildelt selvstendige prosjekter, i tillegg til å få god innsikt i ulike roller og arbeidsområder i selskapet.
  • Variert og inkluderende arbeidsdag med fokus på personlig utvikling.
  • Deltagelse på kompetanseheving av hele selskapet, og interne kurs.
  • Nye relasjoner og et godt nettverk.
  • Sosiale arrangement.


VÅRE FORVENTNINGER TIL DEG

Vi ser etter deg som har en iboende interesse for finans og glede av å kommunisere faget.

  • Pågående mastergrad i økonomi på 3. eller 4. kull.
  • Høy arbeidskapasitet.
  • Strukturert og effektiv.
  • Selvstendig, samtidig som du evner å jobbe i team.


Høres dette ut som deg? Send oss gjerne din CV, søknad og karakterutskrift/vitnemål.

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Praktisk informasjon

Varighet på ti uker, med tre uker ferie.

Søknadsfrist: 09.10.2022


Ved eventuelle spørsmål kan du ta kontakt med oss via e-post:

hr@soderbergpartnerswealth.no

Söderberg & Partners Wealth Management AS

Om Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management AS er et frittstående og uavhengig finanskonsern som tilbyr finansielle tjenester og formuesrådgivning til privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og andre organisasjoner. Söderberg & Partners Wealth Management AS ønsker å skape Norges ledende rådgivningsmiljø ved å rekruttere de beste formuesrådgiverne og andre fagfolk fra finansbransjen. Våre kjerneverdier er modig, banebrytende, ansvarsfulle og imøtekommende. Söderberg & Partners Wealth Management er stolte av å være et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi har i dag kontor i Oslo, Drammen, Porsgrunn, Tønsberg, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim.

 

Vi er en del av Söderberg & Partners-gruppen, Nordens ledende frittstående aktør innen formuesrådgivning. Selskapet har konsesjon fra Finanstilsynet til å utføre investeringsrådgivning, aktiv porteføljeforvaltning, ordreutførelse, samt mottak og formidling av ordre. Vi er medlem av Verdipapirforetakenes Sikringsfond og Autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere.