no
no
en

SOT bar & burger

Saftig burger og god stemning!

Nøkkeltall

2014
Første SOT åpnet
5
Antall restauranter
100
Antall medarbeidere

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Om oss

SOT bar & burger åpnet i Trondheim i 2014 og ble fort en slager blant byens unge voksne. Nå skal vi overbevise resten av Norge om at burger på trøndersk, vanvittig bra utvalg i øl og god stemning har nasjonalt potensiale. Vi åpner avdelinger over hele landet og ser alltid etter ildsjeler som har lyst til å starte Norges tøffeste bar og burger-sjappe. Franchisetakere med guts, kokker med hang til kullos og kompetente, upretensiøse bartendere, vi vil gjerne høre fra dere! 


Derfor lykkes vi

På Sot gjør vi det enkelt. Saftig, kullgrillet burger, utradisjonelt tilbehør, crispy fries, villt bra ølutvalg, og laid back stemning helt til byen stenger. Råvarene er av aller beste sort. Det samme er servicen. Her er det null bordservering, mat og drikke bestilles i baren og hentes i kjøkkenluka. Hos oss møter du en enestående atmosfære og dedikerte kokker og bartendere som jobber sammen for å lage fantastisk mat og god stemning blant kundene – alt til en rimelig penge.


Bli med og bygg opp Norges tøffeste bar ­ & burger kjede

Sot bygges opp som en franchisedrevet kjede. Det vil si at du hos oss får en unik mulighet til å starte og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre gründere grundig opplæring i konsept og drift og tett oppfølging underveis. Siden SOT er en kjede in the making  vil du få stor innflytelse og mulighet til å være med å forme Norges tøffeste bar og burgerkjede fra starten. Du får stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag, velge ditt eget SOT- crew og skape en god og lønnsom arbeidsplass. 


Bitastad –  selskapet bak selskapet

SOT er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. 

Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, Big Bite, Sabrura og Sot bar & burger.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du med oss videre?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.