no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Lørenskog

SOT Triaden søker restauranteier

Vi søker restauranteier med et brennende engasjement til vår nye burgerbar på Triaden i Lørenskog!
FRONT.POSITION.ASAP
01.07.2021

SOT ble etablert i 2014 av gründere med lidenskap for ekte håndtverksburgere i kombinasjon med godt øl. Med kontinuerlig innovasjon i burgermeny og et levende drikkeutvalg, byr SOT på kompromissløse smaksopplevelser i en tøff, uformell og inkluderende atmosfære. Alle våre avdelinger er drevet av dyktige franchisetakere som eier sin egen bedrift - og som dermed har et stort eierskap til merkevaren og avdelingen sin, og en brennende lidenskap for mat og mennesker.


SOT åpner ny burgerbar på Triaden i Lørenskog, og vi søker nå etter en restauranteier/franchisetaker som ønsker å drive og eie vår nye satsning i fantastiske lokaler. 


Som franchisetaker utstråler du våre verdier, er glad i andre mennesker og elsker å gi det lille ekstra til våre gjester. Du sørger for at alle trives, føler seg sett, og akkurat som oss: forelsker seg i SOT. Konseptet SOT er i en spennende utvikling. Vi har et trygt og godt apparat i ryggen gjennom Bitastad - Det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Vi drar stordriftsfordeler fra å kunne sparre, lære og utfordre hverandre på tvers av Bitastads konsepter, noe som gjør SOT til et ekstra spennende og pulserende arbeidssted - her er det tempo og fremdrift som gjelder!


Du vil ha ansvar for:

 • Rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere.
 • Personal- og resultatansvar. 
 • Daglig drift av restauranten. 
 • Stillingen krever at man trår til både operativt og administrativt.
 • Å sette restauranten på kartet i nærområdet - sørge for at SOT blir en kjent og attraktiv merkevare. 


Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i følgende:

 • Serviceinnstilt, fremoverlent og har et øye for salg.
 • Uredd for å iverksette tiltak for å forbedre topplinje og bunnlinje. 
 • En relasjonsbygger som er trygg i lederrollen - også under høyt tempo.
 • Erfaring fra restaurantdrift og har kunnskap om IK-mat. 
 • Sans for detaljer og høy råvarekvalitet.
 • Svært gode norske skriftlige- og muntlige kunnskaper. 


Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


SOT kan tilby deg:

 • Å eie til helt egen restaurant, bygd i henhold til konsept. 
 • Grundig opplæring og daglig driftsstøtte etter behov. 
 • SOT og Bitastad tilbyr støtte og rådgivning til alt rundt driften: rutiner, økonomi, markedsføring, administrasjon, ledelse og HR.
 • En flott arbeidsplass i en flunkende ny restaurant som gjenspeiler våre råvarer - av høy kvalitet.
 • Du blir del av en solid og profesjonell kjede med klare vekstambisjoner.
 • Et nytt team av kollegaer med en vinnerkultur i blodet.


Har du en kremmer i magen og blir trigget av dette? Da håper vi å høre fra deg!

For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med HR-konsulent i Bitastad AS Ramona Wenaas på tlf. 469 40 678 eller kjedeleder Simen Heie Torgersen på tlf. 404 76 021.

  

Vi tar ditt personvern på alvor og ber deg derfor om å søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonene oppført i denne annonsen. 

COMPANY.ADVANCED.BENEFITS

Personalrabatt
Hos alle konsept tilknyttet Bitastad.
Karrieremuligheter
Alle som jobber i et av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter til å gjøre karriere i et- eller på tvers av konseptene.

SOT bar & burger

Om oss

SOT bar & burger åpnet i Trondheim i 2014 og ble fort en slager blant byens unge voksne. Nå skal vi overbevise resten av Norge om at burger på trøndersk, vanvittig bra utvalg i øl og god stemning har nasjonalt potensiale. Vi åpner avdelinger over hele landet og ser alltid etter ildsjeler som har lyst til å starte Norges tøffeste bar og burger-sjappe. Franchisetakere med guts, kokker med hang til kullos og kompetente, upretensiøse bartendere, vi vil gjerne høre fra dere! 


Derfor lykkes vi

På SOT gjør vi det enkelt. Saftig burger, utradisjonelt tilbehør, crispy fries, vilt bra ølutvalg, og laid back stemning helt til byen stenger. Råvarene er av aller beste sort. Det samme er servicen. Hos oss møter du en enestående atmosfære og dedikerte kokker og bartendere som jobber sammen for å lage fantastisk mat og god stemning blant kundene – alt til en rimelig penge.


Bli med og bygg opp Norges tøffeste bar ­ & burger kjede

SOT bygges opp som en franchisedrevet kjede. Det vil si at du hos oss får en unik mulighet til å starte og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre gründere grundig opplæring i konsept og drift og tett oppfølging underveis. Siden SOT er en kjede in the making vil du få stor innflytelse og mulighet til å være med å forme Norges tøffeste bar og burgerkjede fra starten. Du får stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag, velge ditt eget SOT- crew og skape en god og lønnsom arbeidsplass. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

SOT er en del av Bitastad AS - det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren.


Er du med oss videre?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.