Oslo

Franchisetaker SOT bar og burger

Vi søker franchisetaker til vår nye burgerbar på Steen & Strøm Magasin
FRONT.POSITION.ASAP
30.01.2022

SOT ble etablert i 2014 av gründere med lidenskap for ekte håndtverksburgere. Med kontinuerlig innovasjon i burgermeny, byr SOT på kompromissløse smaksopplevelser i en tøff, uformell og inkluderende atmosfære. Alle våre avdelinger er drevet av dyktige franchisetakere som eier sin egen bedrift - og som dermed har et stort eierskap til merkevaren og avdelingen sin, og en brennende lidenskap for mat og mennesker.


SOT bar & burger åpner ny burgerbar i Food Courten til Steen & Strøm, og vi søker en restauranteier/franchisetaker som ønsker å drive vår nye satsing!


Som restauranteier utstråler du våre verdier, er glad i andre mennesker og elsker å gi det lille ekstra til våre gjester. Du sørger for at alle trives, føler seg sett, og akkurat som oss: forelsker seg i SOT. Konseptet SOT er i en spennende utvikling. Vi har et trygt og godt apparat i ryggen gjennom Bitastad - Det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Vi drar stordriftsfordeler fra å kunne sparre, lære og utfordre hverandre på tvers av Bitastads konsepter, noe som gjør SOT til et ekstra spennende og pulserende arbeidssted - her er det tempo og fremdrift som gjelder!


Å eie sin egen restaurant er et stort ansvar, men du vil ha en stor kjede som heier deg og dine medarbeidere frem. Du og dine medarbeidere har muligheten til å skape deres eget fantastiske arbeidsmiljø. Et arbeidsmiljø preget av samspill, fellesskap, og et ekte ønske om å levere gode gjesteopplevelser og dermed resultater.


Du kjenner deg igjen i følgende: 

 • Serviceinnstilt og fremoverlent
 • God kremmerånd og et øye for salg
 • Kunnskap om IK – mat
 • Erfaring fra restaurantdrift
 • Du er trygg i lederrollen
 • Sans for detaljer og høy råvarekvalitet
 • Gode samarbeidsevner og trives med høyt tempo


Våre verdier ELSK står sterkt hos oss, og vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


SOT kan tilby deg:

 • En flott arbeidsplass i en flunkende ny restaurant
 • En solid kjede med klare vekstambisjoner
 • Å eie din helt egen konseptrestaurant
 • Et nytt team av kollegaer med en vinnerkultur i blodet
 • En sentral plass i SOT bar & burger kjeden. 


For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med kjedeleder Simen Heie Torgersen på tlf. 404 76 021


Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker måte.  

SOT bar & burger

Om oss

SOT bar & burger åpnet i Trondheim i 2014 og ble fort en slager blant byens unge voksne. Nå skal vi overbevise resten av Norge om at burger på trøndersk, bra utvalg i øl og god stemning har nasjonalt potensiale. Vi åpner avdelinger over hele landet og ser alltid etter ildsjeler som har lyst til å starte Norges tøffeste bar og burger-sjappe. Restauranteiere med guts, burgerelskende kokker og kompetente medarbeidere, vi vil gjerne høre fra dere! 


Derfor lykkes vi

På SOT gjør vi det enkelt. Saftig burger, spennende tilbehør, crispy fries, bra ølutvalg, og laid back stemning. Råvarene er av aller beste sort. Det samme er servicen. Hos oss møter du en enestående atmosfære og dedikerte kokker og bartendere som jobber sammen for å lage fantastisk mat og god stemning blant kundene – alt til en rimelig penge.


Bli med og bygg opp Norges tøffeste bar ­ & burger kjede

SOT bygges opp som en franchisedrevet kjede. Det vil si at du hos oss får en unik mulighet til å starte og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre gründere grundig opplæring i konsept og drift og tett oppfølging underveis. Siden SOT er en kjede in the making vil du få stor innflytelse og mulighet til å være med å forme Norges tøffeste bar og burgerkjede fra starten. Du får stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag, velge ditt eget SOT- crew og skape en god og lønnsom arbeidsplass. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

SOT er en del av Bitastad AS - det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, regnskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren.


Er du med oss videre?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.