USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Sandnes

Veggkunstner SOT Vågen

Vi søker en kreativ veggkunstner
FRONT.POSITION.ASAP
30.03.2022

SOT bar & burger åpner ny restaurant på restaurantrekka til AMFI Vågen, og vi søker en kreativ sjel som vil dekorere noen vegger, og på den måten være med å skape en unik atmosfære i våre flunkende nye lokaler.


SOT bar & burger er en burgerkjede med lidenskap for ekte håndtverksburgere i kombinasjon med godt øl. Burgerne er selvkvernet og friesen er hjemmelaget. Med kontinuerlig innovasjon i burgermeny og et levende drikkeutvalg, byr SOT på kompromissløse smaksopplevelser i en tøff, uformell og inkluderende atmosfære.


Kan dette være noe for deg? 

  1. Søk her
  2. Henvis til din Instagram etc. eller last opp et par bilder av tidligere tegninger/skisser/verker etc. så vi kan danne oss et bilde av din kunststil, og skriv noen ord om overslag på prisnivå.  
  3. Du hører fra oss dersom vi har spørsmål eller når vi har tatt en beslutning


For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med kjedeleder i SOT, Simen Torgersen, på simen.torgersen@sotbar.no 

SOT bar & burger

Om oss

SOT bar & burger åpnet i Trondheim i 2014 og ble fort en slager blant byens unge voksne. Nå skal vi overbevise resten av Norge om at burger på trøndersk, bra utvalg i øl og god stemning har nasjonalt potensiale. Vi åpner avdelinger over hele landet og ser alltid etter ildsjeler som har lyst til å starte Norges tøffeste bar og burger-sjappe. Restauranteiere med guts, burgerelskende kokker og kompetente medarbeidere, vi vil gjerne høre fra dere! 


Våre verdier

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


Bitastad – selskapet bak selskapet

SOT er en del av Bitastad AS - det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, regnskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren.