Sot Sabrura Torvet

Nøkkeltall

2019
Åpningsår

Fordeler hos oss

Personalrabatt
Hos alle konsept tilknyttet Bitastad.
Karrieremuligheter
Alle som jobber i et av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter til å gjøre karriere i et- eller på tvers av konseptene.
Bedriftsavtale på treningssenter
Gjelder 3T-Treningssenter.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Så fint at du vil vite mer om SOT og Sabrura. Vi ser alltid etter dyktige folk. 


Om oss

Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Og det har vi klart! Våre restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse videre og posisjonere oss som en tydelig og folkekjær, nasjonal merkevare. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen? 

SOT bar & burger åpnet i Trondheim i 2014 og ble fort en slager blant byens unge voksne. Nå skal vi overbevise resten av Norge om at burger på trøndersk, vanvittig bra utvalg i øl og god stemning har nasjonalt potensiale. Vi åpner avdelinger over hele landet og ser alltid etter ildsjeler som har lyst til å starte Norges tøffeste bar og burger-sjappe. Franchisetakere med guts, kokker med hang til kullos og kompetente, upretensiøse bartendere, vi vil gjerne høre fra dere! 


Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er rå. Fantastisk sushi og asiatiske retter laget av lokale råvarer med høy kvalitet, servert fra buffet til en folkelig pris. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt – så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon til matfaget og ikke minst – stolthet over å få til noe stort ­sammen. 

På Sot gjør vi det enkelt. Saftig, kullgrillet burger, utradisjonelt tilbehør, crispy fries, villt bra ølutvalg, og laid back stemning helt til byen stenger. Råvarene er av aller beste sort. Det samme er servicen. Her er det null bordservering, mat og drikke bestilles i baren og hentes i kjøkkenluka. Hos oss møter du en enestående atmosfære og dedikerte kokker og bartendere som jobber sammen for å lage fantastisk mat og god stemning blant kundene – alt til en rimelig penge.


Bitastad – selskapet bak selskapet

SOT og Sabrura er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. 

Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.