Produksjonsmedarbeider avdeling Skarbøvik

Vil du jobbe med en svært anerkjent merkevare?
14.10.2024

Kan du tenkte deg å jobbe med industriell produksjon? Da har du muligheten til å få jobbe med en svært anerkjent merkevare i et spennende konsern.

Som Produksjonsmedarbeider i Spilka Industri avdeling Skarbøvik, vil du hovedsakelig arbeide med overflatebehandling av henge- og trommelgods, både til bruk i vår produksjon av systemløsninger for vinduer og dører, og for eksterne kunder. I perioder må du påregne å arbeide ved vår fabrikk på Emblem.


Arbeidsoppgaver:

•        Betjene automat for overflatebehandling

Det må påregnes skiftarbeid i perioder


Ønsket kompetanse:

•        God mekanisk innsikt og forståelse

•        Relevant erfaring er en fordel

•        Grunnleggende norskkunnskaper


  Personlige egenskaper:

•        Pålitelig og nøyaktig

•        Kvalitetsbevisst

•        God ordenssans

•        Vilje og evne til å ta initiativ, og samarbeide godt med andre

Du må kunne identifisere deg med våre verdier som er «Vi er ett Spilka», «Vi er ambisiøs» og «Vi er kundefokusert».


Søknadsfrist: Snarest.

 

Vi vurderer søknader og iverksetter intervjuer fortløpende. Så dersom du finner stillingen interessant, ber vi deg sende inn en søknad med det samme.

 

Alle søknader blir behandlet konfidensielt inntil annet blir avtalt. Ta gjerne kontakt med vår Floor Manager Roar Solevåg, 918 50 744 om du har spørsmål rundt stillingen.


Vi ser frem til å høre fra deg.

Fordeler hos oss

Treningstilbud
Vi tilbyr ulike ordninger for trening til våre ansatte.
Gode kollegaer
Vi tilbyr verdens beste kollegaer, som er opptatt av at vi sammen skal skape et godt sted å jobbe. I Spilka er det lov å ha det gøy på jobb!

AS Spilka Industri

Spilka ble etablert i 1933, og er nok mest kjent som verdens ledende leverandør av komplette systemløsninger for produksjon av utadslående vinduer.

Bedriften er lokalisert på Emblem i Ålesund kommune, har 60 ansatte og en vesentlig andel av produksjonen går til eksport.


AS Spilka Industri omsatte for 136,7mNOK i 2022 og har satt seg betydelige vekstmål for de kommende årene. Et ledd i denne strategien er etableringen av datterselskapet Spilka Building Solutions AS, som utvikler smarte og bærekraftige byggesystem for byggebransjen. Første satsning er en ny og svært spennende løsning for fasademarkedet i Norge og etter hvert også mot eksportmarkeder.


Våre løsninger skal bidra til enklere hverdager, mer solide bygninger og bedre ivaretakelse av omgivelsene. Vi leverer komplette systemløsninger som gjør det enklere å bygge mer kostnadseffektivt og bærekraftig. Det er ambisiøse vekstplaner for selskapet, og vi kan vise til gode salgsresultat for 2023.